Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Kde jsi jaro? - 26. 3. 2013
Share week
photo

21. 3.Thursday

photo

22. 3.Friday

photo

23. 3.Saturday

photo

24. 3.Sunday

photo

25. 3.Monday

photo

26. 3.Tuesday

photo

27. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týden začínám každé ráno pohledem z okna. Už to nebudu měnit. V ložnici máme 18 stupňů, to se to spinká. Zkoumám stále možnosti alternativního software pro Canona. Třeba DOF kalkulátor je bezva, změří to mimo jiné vzdálenost k zaostřenému objektu. Kdo má Canona a zájem, jmenuje se to CHDK. No nic, jedu do práce, tak teď nevím jestli jo nebo ne nebo co. Není to tam nic moc, pracuje se na všech záchodech a k dispozici pro celou budovu je jen jedno v přízemí. No tě péro. Kancelář ale začíná konečně vypadat použitelně. Je úterý a tedy jsou taroky. Vyhrál jsem skoro dvě eura, dnes se mi chodila prima karta. Stejně se ale těším domu, jsem v poslední době pořád unavený.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/7/2013 11:16:58 PM
Romku díky, to mne těší. Pepíku, i kdybych do senátu trefil, tak my se tak moc těšili domů do tepla … Ludmilo, omlouvám se, ale to je tady normální. Já už ani hladový na WoL nekoukám, protože jinak slintám do klávesnice. Každý tu dá, co nejlepšího jedl. :-)))) Ľubo, setkání určitě naplánujeme, ale až bude zcela jasné, že nějaké jaro bude. Flexareta už mám pro Tebe připraveného, jen ho je ještě třeba vyčistit. A ten soft pro Canony funguje na všechny Canony, jen je na CHDK třeba vybrat typ a verzi firmware. Díky všem za návštěvu a mějte se … snad už konečně jarně.
4/7/2013 1:30:56 AM
Pri pozeraní tohoto týždňa a čítaní popisu ma viac zaujal tvoj nový foťák a experimenty ako fotky. Canon je známy možnosťou alternatívneho SW ale nečakal som, že sa nájdu nadšenci, ktorí urobia SW aj pre kompakty. Tvoje týždne sú skvelé a rád si ich pozerám viac krát, pretože vždy niečo prehliadnem. Teším sa na ďalši týždeň a ešte viac na jarné česko-slovenské stretnutie WoLákov, ktoré sme ešte nenaplánovali ;)
4/5/2013 5:14:42 PM
Doufám, že se brzy stane něco výjimečného (třeba že konečně dorazí to všemi toužebně očekávané jaro) a vás to zase přesvědčí a budete tu s námi :-). Jinak opět super týden. Mějte se krásně a brzy tady naviděnou :-). Š.
4/5/2013 2:33:33 PM
Moc se mi líbí rybí oko, semafory i krásná nová kanceláře - moc příjemný týden :-)
4/5/2013 12:31:05 PM
Nebylo dobré rozhodnutí podívat se v době oběda na Váš week, resp. na ty pstruhy, když je v naší ledničce prázdno! A ty jahody..mňam! Líbí se mi moc sobota, hrátky s filtrem a ta kancelářská trojfotka! Video jarní pučení: od minuty deset to vypadá, jakoby tančící rostlinky někoho vzývaly:D
4/5/2013 11:34:08 AM
...jo, a když jste byli s Aničkou v Havířově, tak já jsem byl v Senátu...mohli jste se přijít ohřát, byl fakt pořádnej samec...zdravím!
4/5/2013 11:28:56 AM
...tak copak je nového u našeho experimentátora...jasně, nezklamal ani tentokrát...kdybys opravdu přestal, byli bychom o něco ochuzeni...takže?...měj se, Pepík...:-)
4/5/2013 10:44:05 AM
taky už mám zimy plný zuby. Kde je jaro??? Gratuluju k článku, skvělé
3/31/2013 9:03:54 PM
Bingo. Musí to být dobrý pocit vytvořit něco co vstoupí do lidové slovesnosti. Jinak hlásím, že v Ostravě už asi 20 hodin v kuse sněží a na zábradlí na balkoně je to vybalancované do výšky cca 30 cm. Ale to už všichni víte ze zpráv a jinde to není ostatně moc lepší. Tak jsem to dneska alespoň vyfotil a jako terapii proti depresi s bílošedého hnusu jsem si instantní jaro vyrobil v pokojíčku svépomoci. Mějte se a držte se, jednou to jaro fakt příjde. Příští rok určitě, letos bude rovnou léto. :-)
3/30/2013 3:14:22 PM
Cimrman:-) Ty tedy myslíš, že je ten pravý čas, že je nouze nejvyšší? .......... Zdeňku opět jsem se tady zasmála a to je snad dobře ☺☺☺☺.
3/30/2013 2:21:16 PM
Zdenku, aj ja sa veľmi intenzívne pripájam ku všetkým tým, ktorí Vás nabádajú na pokračovanie...Vaše týždne sú pre mňa a určite aj mnohých iných inšpiráciou...Na druhej strane viem pochopiť, že obrázky, aké robíte, zoberú veľa času a energie, je zrejmé, že nad každou premýšľate, a treba ich aj nahrať a komentovať ( sama som za 3 mesiace zvládla iba 6 weekov, a to dva z nich boli z archívu)- aj keď fotím denne a robím si MODIFIKOVANÝ YOL- aspoň 1 fotka denne...Majte sa krásne....:)))
3/30/2013 12:46:04 AM
Smyl Flek z Nohavic :) Jinak jsem rád, že pokračujete, ikdyž tvrdíte, že nebudete přispívat tak často. Chyběly by nám tu vaše experimenty a vychytávky :) Mějte se a ať se Vám daří.
3/30/2013 12:26:57 AM
Děkuji Jano a Gabčo za pozitivní podnícení k pokračování ve WoLování. Je to moc příjemný pocit, že to co člověk dělá nekončí jen tak bez odezvy v propadlišti. Pokusím se více upřesnit svůj plán (je to možná divné, ale já mám pořád nějaký plán): budu pokračovat, až se bude dít něco, co bude stát za zaznamenání. Ano Gábino, byl bych moc rád, kdyby to bylo něco pohodovějšího, ale "c'est la vie". Před chvíli jsme se vrátili z posezení s přáteli, je totiž poslední pátek kvartálu a mám výbornou náladu. A tak bych ještě dodal: "Přestávky jsou nutné. Tělo není uvyklé pohybu. Léta spíme…", schválně kdo pozná koho cituji. A vidím to tak, že až konečně vypukne to jaro, tak mně nikdo neudrží a už tady budu zase otravovat svými experimenty. Letos bude jaro (předpokládám, že bude trvat asi tak tři dny a pak bude rovnou léto) opravdu významná událost. :-) PS: v Ostravě dnes od rána až do asi 15:00 vydatně sněžilo a pak najednou vyšlo slunce a přišlo jaro. Pak jsem se to v hospodě přestal sledovat.
3/30/2013 12:23:24 AM
Romane, pokud sleduješ co se mi v poslední době děje, tak asi tušíš, proč se na to pivo stále nemohu dostat. A na jarní týden se těším :-)
3/30/2013 12:22:48 AM
Šárko, jsem si jistý, že mezi mým a Tvým veršováním je rozdíl pouze v mojí drzosti s tím jít na veřejnost. Čím jsem starší, tím je mi víc jedno, co kdo na to. Jsem to já a já to tak cítím. Co Ty na to?
3/29/2013 11:24:31 PM
Doufám, že jaro dorazí, doufám, že se tatínkovi ruku úplně zahojí, doufám, že kancelář bude celá ke spokojenosti dokončená a doufám, že vám zas do života skočí NĚCO (doufám, že pozitivního) co vás zase nakopne k zaznamenávání a zavěšování sem na Wol. Přeji krásné velikonoce :O)
3/29/2013 5:46:16 PM
Zdravím a co tady čtu mě tedy mrzí jakou pauzu kde a kdy už jsem si tady na Vás zvykla že máte pořád nějaké pokusy novinky infa ...je to škoda ale věřím že to dlouho nevydržíte ,,,narozdíl od Vás mám tady těch týdnů cca30 a rok tady a občas mám chuť nic nedělat nefotit ,ale pak mě to mrzí a jedu dál i když ten týden mně nic neřekne a když se podívám zpátky tak jsem ráda že jsem ho dala... tak přeji hodně sil a na fotky se budu koukat na fotowebu.... nebo tady? :-)) uvidíme Jana.
3/28/2013 2:29:29 PM
Pěkný týden a pěkné dětské hriště :-)...brzo snad taky nahraju první "jarní" týden :-)
3/28/2013 11:56:36 AM
Jestli něco miluju na Tvých týdnech nejvíce, jsou to verše..Někdy bych také veršovala, ale mé jsou jen lacinou říkankou, kdy se sice řehtáme celá rodinka jako koně, ale do poezie to má daleko..Ráda vidím, že tatínek cvičí a ruka se lepší..To je dobře! Ať vytrvá, i když se nudí..Tímto mu držím pěsti a fandím:-)Výlet na přehradu hrozně zajímavý, i ten Havířov..Ta kamenná holčina, to je moje dětství a mládí, denně jsem kolem ní prchala na autobus do Těšína, kde jsem studovala SZTŠ..A pak časy, kdy jsem kolem ní prchala ze svých prvních rande, bojíc se, aby mě nezmerčil někdo známý(nevybrala jsem si totiž toho "pravého":-))a nedonese se to mé přísné mamce..Kancelář je moc hezká a hlavně, aby byla účelná..Ten veršík je třešničkou na krásně podařeném fototýdnu:-))Zdravím Aničku a Tebe, rodiče a syna, no prostě všecky Tvé blízké a přeju konečně jaro a příjemné velikonoční svátky:-)Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Kde jsi jaro? - 26. 3. 2013