Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Stěhovat, vyhořet, stěhovat, vyhořet ... - 4. 3. 2013
photo

28. 2.Thursday

photo

1. 3.Friday

photo

2. 3.Saturday

photo

3. 3.Sunday

photo

4. 3.Monday

photo

5. 3.Tuesday

photo

6. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Vstávám brzo, musím odemknout kancelář. Na Rudné je živo a dělá se krásné ráno. Když vystupuji z auta, málem šlápnu do hovna. Minulý týden se to tady stalo kamarádovi, kterého jsem vezl domů a on si toho ve tmě nevšiml a zaneřádil mi tím auto. Ráno jsem pak spočítal psí hovna na trase 56 metrů od auta ke vchodu. Bylo jich 25. Jak se asi ti nezodpovědní pejskaři cítí, když cítí jak je ostatní upřímně nenávidí. Odpoledne už nemáme lodžii, práce vedle jdou rychle. My zatím třídíme firemní inventář a vše nepotřebné nemilosrdně vyhazujeme. No, tuhle igelitku si nechám. Je jednou z posledních připomínek na dobu, kdy byla firma velká a měla tašky, propisovačky a další reklamní předměty. Také hodně hardware jde do kytek. Na šestce je detail záložního zdroje, máme jich zbytečně mnoho. Celkový pohled do dočasných prostor není moc učesaný. Zato vedle je proveden kus práce. Doma stihnu cvaknout západofku a pak upadnu do bezvědomí.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/7/2013 10:31:26 PM
Docela akční týden. To si najednou uvědomím, že mám docela klídek.
4/7/2013 10:40:47 PM
Děkuji pěkně všem za návštěvu a slovíčka. Kancelář ještě stále není v plném provozu, ale už jsme zpět. A kolem na chodbách stále buší kladiva a sbíječky. Šárko je mi jasné, že Ty za Rexíkem chodíš s pytlíkem. Ono třeba kolem našeho domu je to celkem v pohodě, tady jsou pejskaři slušní. Zato v Hrabůvce to je čistý děs. Teď zase taje sníh a to bude něco. Ty hovada si myslí, že když to zahrabou do sněhu, že to je vyřešeno. Pepíku teplej flek mám poloviční, jeden radiátor mi zrušili. :-) Lenko, problém výběru kočárku mne pobavil. Já bych volil čtyřkolku a basebalovou pálku. Martine, vystihl jste to přesně. Bohužel ničením toho segmentu středních firem si kopeme ekonomický hrob. Uzavřu to tím, že stěhovat je lepší. Nedávno jsem viděl vyhořelý dům a hrozně to smrdí. :-))))
3/17/2013 2:43:36 PM
Někdo by měl stres, že musí během dvou dnů vystěhovat kancelář a vy si to ještě stačíte natočit a vyfotit:-D mezitím obídek, svačinka, dámská návštěva, fakt dobrý a vtipný záznam:) A ti pejskaři.. U nás na vesnici se to nijak neřeší, venčit se chodí do lesa, ale i tam se stává, že do něčeho šlápnete uprostřed cesty. Lidi jsou shnilí jenom vzít větvičku a odstrčit psí hovínko na kraj do křoví. No a už jsem na konci Vašeho týdne. Vždycky u Vás uteče strašně rychle..
3/16/2013 11:36:48 PM
Jé, kdyby šly neatraktivní věci takhle zrychlit jako na tom časosběru, to by byla paráda. Myslím, že lepší je se stěhovat, to vám po protřídění nepotřebných věcí něco zbyde, po vyhoření si moc vybírat nemůžete :o)
3/15/2013 4:18:03 PM
Na stěhování jste se vrhli, jak je vidět na časosběru, pořádně. No není co závidět. Jak jsem si už u Vás zvykl, opět povedený week.
3/15/2013 2:40:49 PM
Fajn týden, fajn fotky a trocha nostalgie v "hlase". Bejvávalo dobře, když šlo všechno tak nějak samo a s radostí. Potom přišlo období temna a zůstala jen tvrdá práce a okolo lidé, kteří si tu práci oblíbili. Pryč je doba firem s taškami a reklamními pery... Dnes se to rozdělilo na firmy "jednochlapové" a firmy nadnárodní. Ten střed někam zmizel. Držím palce.
3/15/2013 12:21:17 PM
No asi lepší vyhořet:)! Moc mě váš týden bavil! Je super! Má romantická duše ocení tulipány. Snad už to jaro přijde! No a ty pejskaři mě štvou jako nikdy. Jako bezdětná jsem to moc neřešila, ale s kočárem je umění nic nenabrat. Člověk pak tráví hodiny šťouráním z koleček a proklínáním bezohledných majitelů! A ani nevím, zda je lepší mít trojkolku a vyšší pravděpodobnost "náběru" nebo čtyřkoĺku s tím, že když už, tak rovou dvě kola:).
3/15/2013 12:21:09 PM
No asi lepší vyhořet:)! Moc mě váš týden bavil! Je super! Má romantická duše ocení tulipány. Snad už to jaro přijde! No a ty pejskaři mě štvou jako nikdy. Jako bezdětná jsem to moc neřešila, ale s kočárem je umění nic nenabrat. Člověk pak tráví hodiny šťouráním z koleček a proklínáním bezohledných majitelů! A ani nevím, zda je lepší mít trojkolku a vyšší pravděpodobnost "náběru" nebo čtyřkoĺku s tím, že když už, tak rovou dvě kola:).
3/15/2013 11:47:54 AM
Je to fuška, ale změna je život...někdy k lepšímu, jindy naopak. Ty jsi, Zdeňku, činorodý člověk, tak se i v tom kolotoči musíš cítit jako ryba ve vodě...to jenom tak brbláš, abychom si nemysleli...:-) Poslední 4 roky jsi měl docela "teplej flek", soudě podle umístění sedačky v rohu mezi dvěma radiátory...:-). Tak ať se ti daří i nadále! A těším se na tu pergolu...Pepík
3/10/2013 10:05:38 AM
Stěhování není žádný med, to souhlasím, ale nebyla bych to já, kdybych na tom nenašla to dobré: máš uklizeno, roztříděno a vyeliminováno jako nikdy:-))A pravda, těšit se na novou kancelář je asi fajn:-)Teď k těm psíčkařům..Ač jedna z nich, neztotožňuji se s chováním některých, převážně majitelů velikých psů..Jsou jen dva druhy pejskařů a obecně vlastně všech lidí: slušní a hovada..Bohužel, nás slušných je asi mezi pejskaři míň, i já jsem byla odbyta, ať se starám o svého čokla a jeho hovna, když jsem majitele ovčáka upozornila, že jeho pes se po čas jeho čtení časopisu Sport vykálel u chodníku a on si toho nejspíš nevšiml..Co naděláme..Já pokaždé poskakuju jako baletka mezi výkaly, odpadky, vajgly a střepy a hledám "to pravé, Rexíkovo" a řeknu jen, že je to kmušt..Kumšt nenabrat na botu nějaké cizí:-))Nezbývá asi jen doufat v milosrdné jaro, jež brzy zeleným pažitem trošku zmírní onen kolosální problém:-))Přeju hodně štěstí na slušné lidi, Šárka..
3/10/2013 9:18:04 AM
Zas jeden pestrý týden s tebou strávený. Rozhodně jsem se nenudila. Otec už se také činní :-).Zdravím
3/7/2013 4:44:46 PM
Jéje, stěhování! To byl teda fofr. Obdivuji, že při takové akci si ještě vzpomeneš udělat časosběr (líbila se mi i fazolka). Zvládl jsi to skvěle a udělal jsi zajímavý tématický týden. My doma říkáme, že se jdeme na noc vypnout. A tihle pejskaři, ti mě taky pěkně s...štvou. A taky koukám, že už mě v počtech týdnů doháníš :-) Zdravím do Ostravy.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Stěhovat, vyhořet, stěhovat, vyhořet ... - 4. 3. 2013