Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Čtrnáctý v řadě - 26. 12. 2012
Share week
photo

26. 12.Wednesday

photo

27. 12.Thursday

photo

28. 12.Friday

photo

29. 12.Saturday

photo

30. 12.Sunday

photo

31. 12.Monday

photo

1. 1.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1) Náš svět může spasit posledních pár Gormitů. 2) To jsou ale překvapení. jen jestli v časopisech nekecaj. 3) Krásné deštivé Vánoce. 4) Z důvodu své nemoci jsem se k výrobě vaječného koňaku nedostal. Až dnes. 5) Nechtějí mě pustit do obýváku. Copak se tam asi děje za zvěrstva. 6) Musel jsem vyměnit prasklou žárovku u lampy. 7) Večerní klid. 8) Večeře. Podává se mnou vyrobená rybí pomazánka. 9) Všichni už konečně spí a já pracuji na fotkách a koštuji vaječný koňak. Hmmm, no jo, povedl se mi výtečně!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/2/2013 8:54:33 PM
Vaječný koňak, bože, to jste tomu dal:-))!!Kde já ho teď jenom vezmu?? Jsem marod, potím se a ven nemůžu, dokonce nemám koho poslat do obchodu, poněvadž marodíme všici..Ale takovou chuť jsem teda dlouho na něco u Wol nedostala..Na jídla nejrůznějších podob už jsem si zvykla a už jsem "imunní", ale ten vaječňák, ten úplně cítím:-)Povedl se, stejně jako sypete na Wol Vaše vydařené sety plné rodinného štěstí, ale i povinností a starostí..Ráda Vás sleduju a máte senzační kluky:-))Zdravím Vás a nezbylo Vám od vánoc něco??:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Čtrnáctý v řadě - 26. 12. 2012