Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Procházkový - 5. 2. 2013
Share week
photo

5. 2.Tuesday

photo

6. 2.Wednesday

photo

7. 2.Thursday

photo

8. 2.Friday

photo

9. 2.Saturday

photo

10. 2.Sunday

photo

11. 2.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. Danova pracovní morálka, ruce v kapsách. Omluvou mu je, že jde na oběd. 2.Obvyklý sortiment. 3.Pracovní debata po obědě? Prdlajs, drby! 4. Konečně sluníčko 5.A než jsem dojel domu, tak je pryč. 6.Vánoční kaktus se zbláznil a dohání co zameškal o vánocích. 7.Hlavně, že po nás nic nechtějí, jen samá nabídka půjček. 8.Zdroj tepla, vlastnoručně vykopaný z uhelného sloje. 9.Konečně klid na čtení.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/21/2013 10:42:19 PM
Do půlnoci není daleko a tady jídlo kam se podíváš. Musím být hodný, zítra jdeme na ples a potřebuji se dostat do obleku. Zaujala připomínka geocachingu, to musí být výborná zábava. Nedávno jsem někde četl o aktivitě pevně zabudovaných flešek (paměťových medií), ke kterým jde připojit noťas nebo tablet a a něco si zkopírovat, něco nechat … že by geoflashing? Pak úterní sedmička :-))))) (porozumění), nedělní čtyřka (už jsem dlouho nedělal time-lapse) a pondělní devítka (závist). Líbilo.
2/21/2013 1:39:41 PM
Jste šťastný člověk, co má všechny úkoly splněny...a že jich v tom týdnu nebylo málo...pěkně jste nám je popsal a ofotil...ať se Vám daří


Tags more tags

next dayright arrow Procházkový - 5. 2. 2013