Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Čekání na ... operaci - 3. 2. 2013
photo

28. 1.Monday

photo

29. 1.Tuesday

photo

30. 1.Wednesday

photo

31. 1.Thursday

photo

1. 2.Friday

photo

2. 2.Saturday

photo

3. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno zase Maté, dnes se na něho podívám zblízka. A když už mám ten makro objektiv nasazený, tak se také mrknu fialce na bliznu a dvacetikoruně, co to má Venca na krku. Je to křížek, žádné překvapení. Venku po ránu nasněžilo, ale musíme opustit teplo domova a zařídit nějaké všední povinnosti. Doplnit hotovost, vyměnit dálniční známky, nakoupit a zavézt nákup Aniččině mamce. Tam už číhají hladové toulavé kočky, až dostanou svou pravidelnou porci. Mamka tady provozuje kočičí vyvařovnu a kočky docházejí se železnou pravidelnosti. Doma se odpoledne věnuji tulipánům, slibuji že už naposledy. :-) Zprávy o tátovi dostávám telefonicky. Návštěvy jsou stále zakázané a tak ho uvidíme až pojede domů. Pořád loudí, kdy už to konečně bude. Nedivím se mu. Ukončím to stejně jako minulý týden: buďte na sebe opatrní.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/15/2013 8:56:30 AM
Pěkný týden, i když jste byl pořádně v zápřahu. Super makro fotky, než jsem si v popiskách přečetla, že jde o Vencův křížek, divila jsem se co to je:-D A snad nejsou u Vašeho tatínka komplikace a brzy bude ok:-) A ty výpravy za zrcadlo jsou super!
2/15/2013 7:39:08 AM
Děkuji všem za nakouknutí a táta děkuje za podporu. Už se dokázal posadit k počítači a také levou rukou ovládat myš a tak to všechno četl. Dostal jsem nařízeno poděkovat, měl z toho velkou radost. V současné době už má vytažené stehy a bojuje s velkými otoky. Stehů jsem napočítal celkem 17 a operační rána je dlouhá cca 20 cm. Táta bude mít opravdovou chlapskou jizvu. :-) Další kontrola je až za měsíc. Na fotku jizvy se můžete těšit na pozici šest ve středu 13.2.2013, až bude v neděli večer zveřejněn. :-)
2/13/2013 8:21:16 PM
Je dobře, že už má tatínek snad to nejhorší za sebou.Ať už je teda jen lépe:) Nedivím se Aniččině mamce, že vyří toulavým kočkám, jak je vidím dělala bych to taky:) Jsem zvědavá čemu všemu budu vařit až se přestěhujeme:D
2/13/2013 2:03:19 PM
Tatínek si vytrpěl, snad už to půjde k lepšímu...ale fotky jsou vydařené, zejména čtvrtek 3 je skvělá (soutěž)...
2/12/2013 2:27:34 PM
Pěkný týden. Nejvíce se mi líbí čtvrtek. Ať to tátovi dobře dopadne.
2/8/2013 1:18:29 AM
Tak to jsem ráda, že je tatínek po operaci a snad bude všechno v pohodě. Taky držím palec. Tulipány jsou krásné a spláchnout všechno protivný a nepříjemný ze dne něčím dobrým a příjemným je to nejlepší.
2/5/2013 2:05:27 PM
Jo ti naši rodičové a jejich končetiny. Snad bude dobře. M,.
2/4/2013 1:26:07 PM
No a ta poslední fotka:-))Někdy ani nemusím nic vypít a mám dojem, že po setmění bývá Ostrava plná marťanů:-)))Jsem ráda, že nejsem jediná:-)Zdeňku, zdravím Aničku, celou Vaši rodinu, přeju jen veselejší události, zdraví a taky kus štěstí, ať je všecko, jak má být:-)Šárka..
2/4/2013 1:23:37 PM
Ahoj Zdeňku! Jsem hrozně ráda za Tvého tatínka:-))Určitě to už teď bude lepší, ale vytrpěl jako kůň..Pozdravuji jej a přeju hojení bez komplikací a už žádnou bolest..Ty tulipány jsou nádherné, je to bezva koupit Aničce krásnou kytici a mít z ní taky něco pro sebe:-))Ostrava už teda bílá není, ono jí to nikdy dlouho nevydrží..Ale při Tvém nasazení docela chápu, že ještě odklízení sněhu a vyhrabávání auta je únavné a leze na nervy..Líbí se mi toulky za zrcadlo:-))A i to "utápění"dne v tekutých dobrotách má něco do sebe..Na Simpsonovic se občas nechám strhnout mými puboušky, takže semtam čučím taky..Je to hezky barevné:-)))Makro objektiv naštěstí nemám:-))To bych asi doma už nic neudělala, já bych pořád něco fotila:-))Tvé makro fotky jsou krásné a tulipánky byly aspoň pořádně "využité", jestlipak také voněly??Páni, já se těším na jaro:-))Přeju, aby tatínek mohl domů co nejdříve, musí to být pro něj smutné, že za ním nemůžete přijít..V nemocnici je dlouhá chvíle..
2/4/2013 1:07:47 PM
:-))) Vy je aspoň Aničce koupíte já si je většinou koupím sama...to mě pobavilo zdravím Jana
2/3/2013 11:26:23 PM
Jano díky. Nejen za tulipány, které mám také moc rád. Kupuji je často Aničce a občas jsem podezříván, že si kupuji model pro sebe. :-)
2/3/2013 8:44:28 PM
Podkova zabrala a držení palce taky... dobře to dopadlo to je hlavní a čas zahojí...a tulipány mám ráda obyčejná kytka ale krásná, makro fotky je můj sen ....u čeho jsem se pobavila je sobota a 9 nemá chybu:-))) poslední větu beru k srdci a budu se jí držet:-)mějte se hezky a naberte sílu a už jen bude líp............a děkuji Jana.


Tags more tags

left arrowprevious day Čekání na ... operaci - 3. 2. 2013