Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Čekání na ... operaci - 31. 1. 2013
photo

28. 1.Monday

photo

29. 1.Tuesday

photo

30. 1.Wednesday

photo

31. 1.Thursday

photo

1. 2.Friday

photo

2. 2.Saturday

photo

3. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Do ranní krajiny s měsícem leze sluníčko, po dlouhé době se udělalo světlo. Za oknem to vypadá moc pěkně, ale jestli tam půjde také chodit se dá zatím těžko říct. Pořád držím tátovi palce, zatím to vypadá že dnes už fakt půjde. V práci na to jednu malinkou borovičku, ať to dobře dopadne. Je v ní naložená dubová tříska, zajímavé. Obědvám klasické česnekové topinky, mám na ně už několik dnů chuť. Po oběde se konečně dozvídám, že táta už je po operaci a probouzí se z narkózy. Je konec měsíce a tak musím také trochu úřadovat. Po dlouhé době nejedu do Orlové, ale rovnou domů. Za tmy, na cestu domů za světla si ještě musím počkat. To mi ale tak nebudou padat hvězdy. Večer se dozvídám, že táta už je vzhůru, ale více informací se dozvíme až zítra. Koukám na Ostravu, jak dva teplé dny zlikvidovaly ten půlmetr sněhu, který tady byl. Dobré je, že se vyčistil vzduch a v Ostravě se dá docela dobře dýchat. To tady u nás na severu není vůbec samozřejmá věc.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/15/2013 8:56:30 AM
Pěkný týden, i když jste byl pořádně v zápřahu. Super makro fotky, než jsem si v popiskách přečetla, že jde o Vencův křížek, divila jsem se co to je:-D A snad nejsou u Vašeho tatínka komplikace a brzy bude ok:-) A ty výpravy za zrcadlo jsou super!
2/15/2013 7:39:08 AM
Děkuji všem za nakouknutí a táta děkuje za podporu. Už se dokázal posadit k počítači a také levou rukou ovládat myš a tak to všechno četl. Dostal jsem nařízeno poděkovat, měl z toho velkou radost. V současné době už má vytažené stehy a bojuje s velkými otoky. Stehů jsem napočítal celkem 17 a operační rána je dlouhá cca 20 cm. Táta bude mít opravdovou chlapskou jizvu. :-) Další kontrola je až za měsíc. Na fotku jizvy se můžete těšit na pozici šest ve středu 13.2.2013, až bude v neděli večer zveřejněn. :-)
2/13/2013 8:21:16 PM
Je dobře, že už má tatínek snad to nejhorší za sebou.Ať už je teda jen lépe:) Nedivím se Aniččině mamce, že vyří toulavým kočkám, jak je vidím dělala bych to taky:) Jsem zvědavá čemu všemu budu vařit až se přestěhujeme:D
2/13/2013 2:03:19 PM
Tatínek si vytrpěl, snad už to půjde k lepšímu...ale fotky jsou vydařené, zejména čtvrtek 3 je skvělá (soutěž)...
2/12/2013 2:27:34 PM
Pěkný týden. Nejvíce se mi líbí čtvrtek. Ať to tátovi dobře dopadne.
2/8/2013 1:18:29 AM
Tak to jsem ráda, že je tatínek po operaci a snad bude všechno v pohodě. Taky držím palec. Tulipány jsou krásné a spláchnout všechno protivný a nepříjemný ze dne něčím dobrým a příjemným je to nejlepší.
2/5/2013 2:05:27 PM
Jo ti naši rodičové a jejich končetiny. Snad bude dobře. M,.
2/4/2013 1:26:07 PM
No a ta poslední fotka:-))Někdy ani nemusím nic vypít a mám dojem, že po setmění bývá Ostrava plná marťanů:-)))Jsem ráda, že nejsem jediná:-)Zdeňku, zdravím Aničku, celou Vaši rodinu, přeju jen veselejší události, zdraví a taky kus štěstí, ať je všecko, jak má být:-)Šárka..
2/4/2013 1:23:37 PM
Ahoj Zdeňku! Jsem hrozně ráda za Tvého tatínka:-))Určitě to už teď bude lepší, ale vytrpěl jako kůň..Pozdravuji jej a přeju hojení bez komplikací a už žádnou bolest..Ty tulipány jsou nádherné, je to bezva koupit Aničce krásnou kytici a mít z ní taky něco pro sebe:-))Ostrava už teda bílá není, ono jí to nikdy dlouho nevydrží..Ale při Tvém nasazení docela chápu, že ještě odklízení sněhu a vyhrabávání auta je únavné a leze na nervy..Líbí se mi toulky za zrcadlo:-))A i to "utápění"dne v tekutých dobrotách má něco do sebe..Na Simpsonovic se občas nechám strhnout mými puboušky, takže semtam čučím taky..Je to hezky barevné:-)))Makro objektiv naštěstí nemám:-))To bych asi doma už nic neudělala, já bych pořád něco fotila:-))Tvé makro fotky jsou krásné a tulipánky byly aspoň pořádně "využité", jestlipak také voněly??Páni, já se těším na jaro:-))Přeju, aby tatínek mohl domů co nejdříve, musí to být pro něj smutné, že za ním nemůžete přijít..V nemocnici je dlouhá chvíle..
2/4/2013 1:07:47 PM
:-))) Vy je aspoň Aničce koupíte já si je většinou koupím sama...to mě pobavilo zdravím Jana
2/3/2013 11:26:23 PM
Jano díky. Nejen za tulipány, které mám také moc rád. Kupuji je často Aničce a občas jsem podezříván, že si kupuji model pro sebe. :-)
2/3/2013 8:44:28 PM
Podkova zabrala a držení palce taky... dobře to dopadlo to je hlavní a čas zahojí...a tulipány mám ráda obyčejná kytka ale krásná, makro fotky je můj sen ....u čeho jsem se pobavila je sobota a 9 nemá chybu:-))) poslední větu beru k srdci a budu se jí držet:-)mějte se hezky a naberte sílu a už jen bude líp............a děkuji Jana.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Čekání na ... operaci - 31. 1. 2013