Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Dvojitá gratulácia Pedrovi - 4. 1. 2013
Share week
photo

4. 1.Friday

photo

5. 1.Saturday

photo

6. 1.Sunday

photo

7. 1.Monday

photo

8. 1.Tuesday

photo

9. 1.Wednesday

photo

10. 1.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Ráno som si v lekárni kúpil niečo na afty. Od šéfa som nafasoval diár na nový rok a keďže bolo voľnejšie, v prestávke som dočítal staré FotoVideo. Stánky z vianočného trhu na Mariánskom námestí ešte stoja a ľudia si stále fotia betlehem z rezbárskeho sympózia. Doma ma už čakal Feri a šli sme na hokej. Hrali sme proti Skalici, Žigo Pálfy bol výborný a rovnako bola výborná aj klobáska cez prestávku. Prehrali sme v riadnom hracom čase a tak som ešte stihol byť večer s Dominikom :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/23/2013 8:51:49 PM
Boje s maminkou a hlavně s taťkou jsou u nás velmi oblíbené:) A krásně se směje:)
1/23/2013 5:28:10 PM
Pedro a Lulu, že jo??:-)Tak gratulace i od nás z Ostravy:-))Líbí se mi všecky Dominikovy fotky, jak bojuje s Luďkou o vařečku a jak mu kráásně nechutná ten příkrm:-)))Jinak už nevypadá jako miminko, ale jako "kluk" nebo spíše chlap:-))Přeju hlavně hodně zdraví, vidím, že bacily se taky o Vás pokoušely, tak snad už toho nechají..Mějte se krásně, Šárka..
1/23/2013 5:12:13 PM
Vsimol som si, ze si mal tento týždeň horúčku. Ja som ju mal včera. Aká náhoda :) Týždeň si mal celkom pohodový. Trošku adrenalínu na ľade to okorenilo :) Zaujal ma ten držiak ako pomôcka pre malé deti na ľad. Pozdravujem celú rodinku!


Tags more tags

next dayright arrow Dvojitá gratulácia Pedrovi - 4. 1. 2013