Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Pomoc, Vánoce se blíží!:-)) - 25. 11. 2012
Share week
photo

25. 11.Sunday

photo

26. 11.Monday

photo

27. 11.Tuesday

photo

28. 11.Wednesday

photo

29. 11.Thursday

photo

30. 11.Friday

photo

1. 12.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Neděli jsem dokonale "probendila":-)Pro ty, co nevědí přesně, co že jsem to dělala: Nedělala jsem téměř nic:-)Ráno při malém úklidu jsem našla svého muže pod stolem..Ležel tam, chudák, a já na něj možná i šlápla:-)Vyhlížíme lepší počas, ale furt nic:-(Tak se posilníme, bramboračka s houbami:-)Asi budeme chovat:-)A aby nám břicha splaskla, šli jsme na dlouhou odpoledněvečerní procházku po Hrabůvce..A nebyli jsme sami, jen těch havranů, co jsme potkali..Ponurá večerní zákoutí, ani jsem nevěděla, že tu taková máme..A ještě i první vločka, nejspíš svítí omylem, protože nic jiného z vánoční výzdoby nesvítí:-)Na vlně pohody jsme dopluli domů, do postelí:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/15/2012 10:30:59 AM
...jo, to jste celé vy. Napřed si nás vykrmíte a pak si z nás tropíte žerty. Mít doma kuchařku je pekelný RáJ (znám to z vlastní zkušenosti). :-)
12/14/2012 8:58:07 PM
Pobavila ma fotka "asi budeme chovat". Je milé ako sa o manželovo bruško s nehou staráte :)))Vianočný zhon hoďte za hlavu, veď je to len pár dní voľna, ničnerobenia a prejedania sa.Lucka je kúzelná! Pozdravujem Vás Šárka do Ostavy a prajem Vám, aby tie dni plné zhonu pominuli čo najskôr.....aj keď, mám pocit, že sa ponáhľame stále.Len netuším kam ?
12/14/2012 9:33:43 AM
Pondělní 1 a 6 jsou super a svatoška má doma asi každý jen o něm někdy neví:)Super týden:)
12/13/2012 12:04:32 PM
Myslím, že s Vašim optimizmom a nadhľadom nejaké vianočné stresy nemajú šancu :-) Týždeň sa vydaril aj Pf-ka sa vydarila, tak nech sa darí aj naďalej...pozdravujem celú rodinku :-)
12/13/2012 10:13:36 AM
Lucka je na piatkovej 8 ako anjel dokonalá, je fotogenická a preto je škoda, že sa moc nechce nechať fotiť ;) Každopádne pekný farebný týždeň so zimnou atmosférou..
12/7/2012 8:32:56 AM
A poslední páteční devítka je výborná a je to Tvá, hm a teď jak to správně napsat, devítitisící, snad je to správně, fotka tady na WoL. gratuluji. Hele, tchýnina kočka je také Mína. :-) No a sobotní závěrečná trojice je vynikající, stejně jako Tvoje rada na závěr. Díky. A těším se na neděli :-).
12/7/2012 8:32:29 AM
Asi budeme chovat :-)))))), v tomhle stavu jsem permanentně také. Nedělní havrani mi připomněly velmi starý fór, ve kterém poslední havran sedí na jedné noze. Vidím, že Pfka bude andělská, já tam letos také andílka propašoval. Sušené pomeranče, to bude pěkná ozdoba (asi jedlá?) na stromek. Čtvrteční čtyřka mi padla do oka už před pár dny, kdy jsem tady byl poprvé, je parádní. Fotkám které mne zaujmou dávám pro sebe nějaký název a tady zatím hledám. Ještě se asi vrátím. Inspiraci na dárky z reklamy neberu, na mne to působí spíš opačně. Co mi nákladnými prostředky nutí, to vnímám jako špatně prodejné zboží, které prostě reklamu nutně potřebuje. Co je dobré, to se přece prosadí samo. :-))) A pak dárek, kterého jsou plná media včetně cen a slev a akcí a má ho každý, no to je přece trochu “kách“. Páteční andělská Lucka je výrobná, chtělo by ji to ještě nastylizovat do čertíka. Byla by určitě stejně rozkošná. A pak: černá/bilá, dobro/zlo, světlo/tma, jin/jang ….
12/6/2012 9:48:36 PM
Ten předvánoční shon je z Vašeho týdne trochu znát a bude hůř. Na kvalitě to samozřejmě neubralo :) Líbí se mi poslední 3 v sobotu, prima barvy (což je u mě div, však víte, že já na ty barvičky moc nejsem). Mějte se a ať se Vám daří :)


Tags more tags

next dayright arrow Pomoc, Vánoce se blíží!:-)) - 25. 11. 2012