Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Podzimní až zimní - 23. 10. 2012
photo

22. 10.Monday

photo

23. 10.Tuesday

photo

24. 10.Wednesday

photo

25. 10.Thursday

photo

26. 10.Friday

photo

27. 10.Saturday

photo

28. 10.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Podzim už používá všechny barvy své palety naplno. Ta modrá je tam ovšem navíc. :-) Hele, růže co máme doma je také v podzimních barvách. V práci zase nemám čas fotit a tak až šestka z Orlové, dobře se podívejte na ten strom, už tam dlouho nebude. Také na sedmičce je dům vedle kterého jsem bydlel celé dětství až do 13 let. V poslední době ho na kost vybydleli naši spoluobčané, co jim upíráme jejich práva. Opět v Karviné, vypadá to, že máma užuž půjde domů. A že se těší. Jsem unavený a tak už jen jeden večerní pohled.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/17/2012 2:29:00 PM
Podzimní až zimní.... mám radost že vzdálená Ostrava od nás 377km ...má stejné počasí :-) tak na vesnici se sněhulák staví hned ...já jich měla okolo nás několik ještě že ty děti máme :-)...na týden sem koukla ráda a opět pobavil ,,pat a mat,,...zdravím a sem ráda že i když jste po pracovní stránce zaneprázdněn se nedivím jen to ježdění !!! jste přispěl skvělými týdny ...taky zdravím mějte se hezky a děkuji .
11/17/2012 12:25:57 AM
Díky vám moji milí za nakouknutí. Ĺubo, praděda měl mnoho profesí, jak šel život a bylo potřeba živit rodinu. Snad mám po něm to, že se nebojím výšek, což jsem teď snad dokázal při postupném rozebrání dvacetimetrového smrku. Duff jsem koupil v Tescu, to snad bude i u vás. Ale není to zrovna ekonomická záležitost. A díky za tip na plíseň, spárovací hmotu už mám doma, ale ještě dávám šanci Savu. Petře, také jsem koukal, kde se v Ostravě vzala taková asociace na Hrabala. S potěšením, Hrabal je pro mne velmi významný člověk. Šárko dík, všechny pozdravy jsem vyřídil.
11/13/2012 8:13:33 PM
Ráda Tě vidím, Zdeňku!!A všecko v Tvém týdnu:-)Baví mě Tvůj podzim:-)A mrazí mě z pohledu na rozbořený dům z Tvého dětství..Je mi z něj trochu smutno..Cosi mi připomněl, cosi bolestného z mého života..Ale baví mě, jak jste si s Kubou užili "zimní" Ostravu..Poslední fotka je super, Kuba jako by Ti z oka vypadl:-)Vypadáte tam jako bráškové:-))Ona ta podoba je u Vás v rodině pověstná..Třeba maminka se sestrou..Nejsou nakonec jednovaječná dvojčata??:-)A ten praděda Kamerla, trochu podoba tu bude, myslím s Tebou, ne?? Pokaždé výborně zdokumentovaný každý den..Je to pěkné, pozdravuju celou rodinu, Aničku, rodiče, syna:-)A hlavně přeju všem Tvým blízkým a i Tobě zdraví a svěžest do všeho konání..Myslím, teda vím to jistě, že nás teď čeká velmi akční dřevorubecký týden:-)Těším se:-)Šárka..
11/13/2012 6:00:03 PM
Tak zahrádkáři překvapili/pobavili. Líbí se mi Váš pohled na svět. Zdravím.
11/13/2012 1:22:12 PM
Mám radosť, že ste zas o sebe dali vedieť :-) Jesenné fotky sú krásne. Pradeda vyzaerá na fotke skôr ako dobrodruh, než pokrývač, ale tak zrejme mal aj iné záujmy, len škoda, že bezpečnosť práce v tej dobe bola asi nedostatočná, aj keď nám robili strechu v lete a všetky zabezpečovacie popruhy ostali na zemi :-) No o vybývaných domoch a "akčnej" polícii škoda mlčať, máme to rovnaké :-) A čo sa týka plesne v kúpeľni, tak ja som vyšpáral pôvodnú plesnivú špárovaciu hmotu, nahradil ju protiplesňovou a ... plesnie :-) Pivo Duff vám trošku závidím, u nás som ešte nevidel, žeby sa dalo kúpiť, ale možno už čoskoro nejaký Duffman alebo Santa prinesie :-) A na koniec Pat a Mat, to ste ma pobavili, tak prajem veľa zdravia všetkým, hlavne asi Vašej mamičke, nech sa Vám darí...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Podzimní až zimní - 23. 10. 2012