Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Všichni spolu .. - 19. 8. 2012
Share week
photo

19. 8.Sunday

photo

20. 8.Monday

photo

21. 8.Tuesday

photo

22. 8.Wednesday

photo

23. 8.Thursday

photo

24. 8.Friday

photo

25. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je další horké ráno,i slečně měsíce srpna je horko a to má na sobě jen takovéhle malé plavčičky:-)Rodiče dostali nový slunečník do zahrady, myslím, že ho ještě letos využijí..Pavouka děcka pojmenovaly "Ludvík"..Občas mu donesou živou mouchu, Ludva má holt dokonalý servis..Bohužel, jen do dneška, odjíždíme už všichni domů, do Ostravy..Děda je pilný a stavjanice dřeva utěšeně rostou..Zima je tu dlouhá..Co si mám přát??Nesnáším loučení, tak kéž by nebylo..Barča to taky nesnáší..Bude jim smutno..Nám též..Ale myslím, že prací se to nějak přehluší..Cestujeme autobusem, já s Rexem na schůdkách, kdyby zvracel..A už pravé nefalšované podvečerní zátiší ostravské..Dnes byl zas den plný emocí, loučení, nakonec ještě emotivní výstup s dědem, který nám vyčetl, že málo pomáháme na chalupě..Bylo mi to hrozně líto a hrozně mě to štve..Jsem z toho unavená a zcela "Mimo provoz"..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/6/2012 3:15:27 PM
Moc děkuju pane Milane aLubomíre! Právě jedu do nemocnice, už je po operaci, tak uvidím:-)Snad bude dobře..Š.
9/6/2012 2:48:21 PM
Držím palce, ať to dnes dobře dopadne. M.
9/3/2012 7:45:05 PM
Trošku smutný týždeň, ale taký je život... manželovi držíme palce a prajeme veľa zdravia a rýchle zotavenie...samozrejme nechýbajú optimistické a radostné chvíle (Rexík:-))a presne ako predpovedal Zdenek, aj Danka hned povedala, ze u nas je to s oknami rovnake :-) Takze "mudrost" na zaver: ak dlhsiu dobu nebude prsat, treba rychlo zacat umyvat okna :-)
9/3/2012 11:10:54 AM
Ahoj Šárko, včera jsem se vrátila ze zájezdu, který mne poučil, že je třeba si ještě více vážit dobrých a pohodových lidí, které mám kolem sebe. Počítám mezi ně i Tebe (s celou rodinou i zvířenou)a mé blízké "woláky" . Držím pěsti Edovi, ať operace dobře dopadne (Radim ji prodělal téměř na chlup před rokem a byl to malý zákrok,tak nebojte!)Jinak se přidávám k čekatelům na sáňky : )...kdybys´zas náhodou nějaké zmerčila, tak mi je prosím, odlož ; )Opatrujte se všichni Lisníci, myslím na vás , Hanka
9/3/2012 8:48:50 AM
Pěkně nafocený týden.Líbilo!!Všechno se stíhat nedá ,někde se ubere někde zase přidá a dřevo na zimu to je základ .
9/2/2012 1:55:30 PM
Ahojky ...pavouka mám na sušáku a neopovažuji si ho sundat večer vyleze mám z něj respekt:-),mytí oken sem si nechala na září až bude Sába ve škole a táta po dovolený jak jsou doma nic neudělám:-))),ty smutný zprávy nějak nemusím v rodině jsme měli tento týden jeden pohřeb ,,strejda,, poslední dobou to nějak snáším špatně je to součást života je to smutný ... zdravím
8/26/2012 12:32:10 AM
Cola k jídlu to pravé, já to vidím: vepřová s knedlíkem a se zelím a s colou. A s hajzlpapírem. To je to pravé. Líbí se mi páteční dvojka, stínovky Ti jsou. Úmrti v domě .... nic moc. Okna asi myjeme ve stejné termínu, nám to také hned zmokne. A takových tu bude víc. :-))) Šárko, bezva. Měj se a pozdrav rodinku.
8/26/2012 12:31:48 AM
Právě jsem nahrál týden s YoL a provedl update na "http://wol.kamrla.eu". A koukám, že dnes večer přibyly dva týdny. Kouknul jsem k Tobě a ... jasně. Jeden můj a jeden Tvůj. Tak si ho dám před spaním. Loučení na Hamrech je nostalgické a výčitky jsou na prd. Člověk má říct co chce teď a nad tím co bylo mávnout rukou. Vyčítání je prostě na prd, ale to už jsem říkal. Vyhozené dřevěné sáňky Anička už léta shání, ale tyhle už by neprošly technickou. :-) Hnusnou kukuřici jsme měli včera na večeři, také jsme ji vyhodili a nahradili topinkami. Jo dny se krátí, už je to hodně vidět, minulý týden při návratu z Brantic jsme hodně zatměli. Vítr ze Sahary, ten teda byl a to vedro. Kýla je nepříjemná, ale rutinně zvládnutelná. Přeji Edovi, ať to vše dobře dopadne. Hm, kilo špekčků, to jsem si ještě nikdy nekoupil, já se jich potřebuji spíš zbavit. :-) Stejně za tu cenu v nich maso není. Hele, to jsem fakt já, a dokonce je vidět i moji plešku na hlavě. Ty jsi teda rychlá. :-))))


Tags more tags

next dayright arrow Všichni spolu .. - 19. 8. 2012