Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Narozeninový - 27. 7. 2012
Share week
photo

22. 7.Sunday

photo

23. 7.Monday

photo

24. 7.Tuesday

photo

25. 7.Wednesday

photo

26. 7.Thursday

photo

27. 7.Friday

photo

28. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pátek ráno nakrmíme zasloužilou matku, má pořádný apetit. Ranní tenis dnes nic moc, namohl jsme si v úterý loket a stále to bolí. V práci je fofr, že nestíhám nic fotit a taktak stihnu dnešní povinnosti. Přímo z práce pak jedeme vláčkem k Vaškovi, slaví dnes narozeniny. Už jdsou, už jdou. A gratulujou. Dejzi je z toho trochu vyjevena, ale nedává to najevo. Je to akce typu "s babama" a dámský program probíhá na zahradě. Pánská část hraje a to je velké překvapení, taroky. Večer vláčkem zase domů, bylo to poetické a příjemné odpoledne: "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=78".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/21/2012 11:49:39 PM
Díky za návštěvu, znaje cenu času si toho moc vážím. Teď zrovna bojuju jak se dá, jen z víkendu jsem si přivezl 2000 fotek. A také moc děkuji za všechna přání. Yveto, zmrzlina "hořká čololáda", je i v Ostravě jen na jednom místě a jen občas. A je fakt skvělá, jenže se asi právě proto prodejcům nevyplatí. Šárko, ano vracím se na místo činu a kruh se uzavírá. Teď už můžu říct, že jsem si tenis zahrát a jsem celý. :-) Jano, snažím se více-méně dodržet základní zadání WoL. Můj styl focení je hodně odlišný. Hanko, souhlas, něco musíme domluvit. Budu nad tím uvažovat. Lidi zlatí, mějte se všichni hezky.
8/14/2012 9:53:27 AM
Aj keď s oneskorením rád by som vám zaželal všetko naj k narodeninám! Pondelková podvodná ma pobavila aj s komentárom :D A číhat na stíhačky na diaľnici.. znie to šialene aj keď tentokrát to dávalo zmysel :) No a sobotnajšia WoL stretávka je super. Rád by som tam bol ;)
8/13/2012 8:45:56 PM
Zdeňku, další ze zajímavých náhledů do Tvého života a příjemná připomínka "naší" wolácké soboty u Lisníků na Hamrech.Bylo to moc príma a zážitků jak za celý týden: ) Co podnikneme příště ? ; )
8/13/2012 3:05:05 PM
prima týden ... parádně zakončený minisrazem ... a gratuluji k narozeninám ...
8/13/2012 12:23:00 PM
tedy dnes pc jde jak šnek ale přesto sem se přihlásila a při mé chmurné náladě sem se zasmála ....a to v pondělí /9 ...jinak ,,tiše závidím,,ŠÁRCE:-)) NO SUPRR OVLADAČ zoom na dálku a jiné věci hezký dárek ...Šárko užij si to JE MÁLO PŘÁTEL ABY SE TREFILI DO VHODNÉHO DÁRKU... hezký týden líbí ...jak sem někde četla tak tento styl preferuje pan A.Zika ,ale já bych chtěla se trochu bránit za sebe třeba pozor on se dělá hezky week ve větším městě s mladými lidmi než na vesnici s tisícovkou obyvatel takže já nemůžu fotit lidi bezhlavě proto se třeba zdá že opravdu je tam více makra, detailů no nic neudělám každý týden je pro každého originální ...to sem trochu odskočila ale v dobrém že Vaše týdny jsou perfektní ...... a tady je takových lidiček víc ...můj obdiv
8/13/2012 6:53:22 AM
Já mívám za ušima ai jinde většinou seno a koňský hnůj, ve kterém se Blanka občas protáhne papulí:-)Tak nevím, co je lepší:-)To množství přátel, to je fajn, to je fakt na světě hej, když máš pořád kontakt s milými a přátelskými lidmi..Moc Ti přeju, ať jste oba s Aničkou zdraví a ať se máte rádi..Ať Ti vše jde od ruky, jak v práci, tak ve focení! Jo a už fotíš Ostravěnku?? Asai zbytečná otázka, možná bychom mohli někdy zase všici:-)Šárka..
8/13/2012 6:47:33 AM
Konečně jsem se dostala k tomu, abych se zastavila na kus řeči u Tebe, Zdeňku..Můžu říct, že týden někoho, koho znám osobně, na mne působí jinak, líp, tak nějak mileji..Moc děkuju za dárečky, zkouším a testuju, jen nějak nestíhám, mám ještě poměrně slušné resty,a to nejen na Wol:-)Líbí se mi celý týden, ta sobota vůbec nebyla špatná:-))Ale stejně mi nejvíc učarovala ta večerní nedělní..Maminka mi malovala měsíček s nosem, úsměvem a s cigaretkou v koutku toho úculu(naši jsou vášniví kuřáci)..Tak jsem si na ty chvíle vzpomněla a taky na tu příjemnou atmosféru, jak ta tužka šustila po papíře v bloku, jak jsme se sestrou vykoupané čučely, co to bude až to bude:-)Ale to asi nejni měsíc:)Obdivuju, jak se vyznáš a jak ovládáš tu výpočetní techniku, to já jsem "nemehlítos"..Koukám, že jste s Aničkou tak trochu kočičími kmotry, a to celkem pravidelně..A koukám, že se vracíš na "místo činu", kde to tak nějak začalo, na tenis. kurt..Antuka až za ušima:-)Hlavně pozor na nožku!Š.
8/11/2012 9:45:00 PM
Tak ještě jednou, též s omluvou a spožděním, ať Vám to dobře fotí, přemýšlí o světě, úsměv na rtech. A ty přátelé Vám přeju, je to ohromné, když máte komu co říct. Přání vždycky potěší, mě jich tolik ani nepřišlo - protože všichni čekali, že si datum zveřejním na strašlivý facebook. Jo, to bych jich tam měla desítky....Ale týden to je celkově takový oslavující, to je strašně hezké :) A porod kočky jsem taky zažila, byl to fakt zážitek. Vaše kočka je fakt bojovnice, třikrát do roka...:) A ještě mě udivila zmrzlina s hořkou čokoládou, to se dá sehnat jen u Vás v Ostravě? Tak bych ji chtěla ochutnat!:)...Z týdne sálá příjemná atmosféra, energie z oslav, chut žít...Bezvadný:)
8/9/2012 1:53:23 PM
Zdeňku hodně štěstí, pevné zdraví a samé skvělé fotozáběry od Kašpárků:) Je super vidět návštěvu u Lisníků z další stránky, paráda:)
8/6/2012 11:56:36 PM
Tak já se taky, těžce dodatečně, připojuji ke gratulaci k narozeninám. My jsme letos s eM. slavili naše narozeniny skoro dva měsíce :o). Člověk prý stárne pomaleji, když se slavení prodlužuje. Pláštěka foťáková je slušivá a určitě užitečná a ta podvodní fotka je skoro hororová. Přeji také Aničkám k svátku a vůbec to byl týden plný oslav, završený ostravským srazíkem woláků, to závidím :o). Jdu se podívat na odkazy.
8/3/2012 2:50:21 PM
Ahoj, Zdeňku, týden je to pěkný, ale já si teprve při něm uvědomuji, co jsem prošvihnul. Mám proklatě dlouhé vedení, inu lepší už to bylo. Takže dodatečně Ti k narozeninám přeji, aby se ti dařilo, a to na všech frontách...a že jich máš bohatě. Zasloužíš si to. Na Hamrech jste s Aničkou poodhalili další svou tvář, když jste nám pěkně zazpívali při kytaře. Bylo mi s vámi se všemi moc hezky. Díky. Pepík


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Narozeninový - 27. 7. 2012