Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Statistika nuda je ... - 16. 7. 2012
photo

15. 7.Sunday

photo

16. 7.Monday

photo

17. 7.Tuesday

photo

18. 7.Wednesday

photo

19. 7.Thursday

photo

20. 7.Friday

photo

21. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pondělí ráno lije jako z konve. Vstávám brzo a zpracovávám haldu fotek z Prahy, které jsem kvůli festivalu odložil. Pak opláchnu nádobí a jedu do práce autem, pořád prší. Kolega má dnes narozeniny, připravil nějaké mlsoty a tak si užíváme. Práce, práce, práce a venku stále prší. Domů se dostanu až večer a tam čeká hladová kočka. Moc na reklamy nedám, ale že by kočky kupovaly Whiskas, tomu teda věřím. Tenhle byl vyluxován do sucha za pár minut. Přišly mi dnes z ebay nějaké fotografické drobnosti, také rozptylky na blesk. Tak to večer tak trochu zkouším.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/11/2012 12:01:25 AM
Děkuji za nakouknutí a návštěvu. A za gratulace. Tak nějak díky WoL mám pocit, že to slavím déle než obvykle. :-) Jano, to co děláte pro maminku se Vám mnohokrát vrátí, já tomu pevně věřím. A rozptylky, světla, difuzéry? To jen že my kluci jsme takoví hraví. :-) Já s časem neustále bojuji a tak mi to ani nepřijde, že všechno dělám v kalupu. Alespoň vím, že žiju. Ľubo, dík za návštěvu DemSysu, my jsme v současné době jen taková malá zakázková firmička. Ale občas děláme zajímavé věci. Pepíku, utopenec se ujal, ale už asi před 30 léty. Já je baštím celý život (také pořád bojuju s váhou) a připravuju je na mnoho způsobů. Tvůj recept jsem pochopitelně vyzkoušel, ale nezaručuju že úplně přesně, já vařím spíš tak s citem a podle nálady. Prostě přiměřeně, přiměřeně, znáš to. :-))))
8/8/2012 3:24:56 PM
že by se utopenec "životabudič" ujal?...:-)...ten je na všechno, i na vosí píchnutí...:-)
8/7/2012 11:27:49 PM
Vďaka za štatistiky ;) Zlý tovar na objednávku... to som tento rok zažil tiež tak vás viem pochopiť. No a pečené čokoľvek na umelom mramore je úplná bomba. Na chate máme tiež takú platňu a nedám na ňu dopustiť. Pozrel som si aj stránku vašej firmy, keďže ste odfotili z ovládačmi aj dodaciu adresu ;) 99 kíl... to už ani neviem kedy som mal... Opäť fajn week. Pozdravuje ITečkár zo Žiliny.
8/7/2012 10:17:22 PM
Pripájam sa k narodeninovým prianiam a prajem mnoho zdravia, pretože to je v dnešnom uponáhľanom svete nedostatkový tovar.Pozdravujem z Košíc :)
8/6/2012 11:29:31 AM
Nastartování ,,pracovní proces,,už jen vzpomínám taky sem vydržela denně v práci 10hod včetně sobot a žili jsme:-)) a pak přišla Sába a moje mamka,prostě sem to nedokázala, jí nechat v LDN chci ji dát aspoň důstojné stáří ,tak sem se svěřila a k vašemu týdnu opět mě pobavili fotky z hospody zátiší sem se pousmála /úterý/ co Vám tak trochu tiše závidím taky bych asi víc se seznamovala s vybavením příslušenstvím ty vaše rozptylky mě by zajímalo makro světlo a difuzéry ale nemám na to ani čas a náladu snad někdy :-)letos je hrozný rok ....přání k svátku a narozkám to je pořád dokola a je to hezký ....s píchnutím od vosy nás tady pobodaly sršně no tedy dvě osoby včetně syna který to tady odnesl nejvíc včetně zimnice otoků puchýřů zvracení ..no hrůza..... mějte se a ráda se podívám na blog na fotky zdravím ....
8/6/2012 9:56:59 AM
Lenko díky. :-)))) Murter byl naprosto skvělý fotograficky (nejen) zážitek. Trochu více tam fouká, na to je nutno se dopředu připravit. Zvlášť koncem sezóny. Byli jsme tam 11 dnů, přímo na Murteru, odkud je možno pěšky přejít za pár minut na východní, západní nebo jižní pobřeží. Je to vstupní brána do Kornatských ostrovů, které jsou z vrcholku Murteru jako na dlani. Prostě paráda. Fakt mohu doporučit. Fíky jsme pojídali celou dobu, byla to polovina září a to je jejich sezóna. Takto čerstvě nasušené, to je úplně jiný kafe, než na vánoce z marketu. Náš domácí Vlado je tam sušil na slunci všude kolem domu, hroznové víno s volnou konzumaci rostlo na dosah ruky u posezení na terase, no takové snídaně, ještě vylepšené místním suchým vínem, to nemá chybu. Fíkové náhrdelníky proložené bobkovým listem jsme vezli domů jako suvenýry. Z Murteru mám deník ve formě fotoknihy. Máte-li zájem, pošlu Vám odkaz.
8/6/2012 9:20:41 AM
Fajn týden. Obdivuji, co pořád všechno děláte a stíháte. Také jsem si prohlédla to Vaše Chorvtsko - moc pěkný! Vy jste tam asi nesundal foťák z oka :-) Zaujalo mě, jak často jste tam jedli fíky. My jsme je tam ani neochutnali. Hezky jste to tam zdokumentoval pro ostatní.
8/6/2012 9:04:57 AM
Hneď na začiatku týždňa uštipnutie osou, v poslednej dobe majú nejaký agresívnejší jed aj včely, ale zdá sa, že ste sa z toho našťastie rýchlo dostali. Výhľad počas západu slnka máte neskutočne krásny, to by som asi každý večer sedel pri okne s pohárom vína a pozoroval tú scenériu. Ja bývam v strede sídliska, takže o takéto niečo som ukrátený. A to, že viete hrať na gitare je skvelé, vždy som chcel vedieť vybrnkávať trampské pesničky. To je aj hlavný dôvod, prečo vždy rád idem na celoslovenský zraz turistov, kde sa pri ohníku a gitare sedí do rána... A samozrejme sa oneskorene pridávam ku gratulácii, veľa zdravia a dobrých fotiek prajem ;-)
7/25/2012 11:00:12 AM
Není pozvaný, takže tam nebude:-))Adíky za přání, zas o rok starší, ale pořád jsme to my:-))Srdečně zdravím a těšíme se všici též:-))Š.
7/25/2012 10:54:27 AM
Díky všem Lisníkům za přání. Povedlo se, měl jsem včera moc pěkný den. :-)))))) V sobotu to bude bezvadné čas nečas. Ale Nečase bych tam fakt nechtěl.
7/24/2012 9:25:43 PM
Ať žiješ a jsi zdravý, Zdeňku!! Krásné narozeniny přejí Lisníci:-)
7/23/2012 11:00:36 PM
..má však cenné údaje, neklesejme na mysli, Zdeněk nám to vyčíslí:-)))Parádní týden, gratulace největší Tvojí mamince, že přejeme hlavně pevné zdraví a hodně optimismu a radosti v životě!:-)Pigáro do chodidla jsem před lety obdržela též a ač nejsem alergik, pobrečela jsem si, tolik to bolelo..Co budu dlouze komentovat, je to reportáž, jak má být, navíc už chybí jen kousíček a další Yol bude na světě:-)To už je na oslavu:-)Moc se všichni těšíme, snad vyjde "počas" a nepřekvapí nás "nečas":-)Ahoj, Šárka a spol.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Statistika nuda je ... - 16. 7. 2012