Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Moje "Srdeční záležitosti".. - 15. 7. 2012
Share week
photo

15. 7.Sunday

photo

16. 7.Monday

photo

17. 7.Tuesday

photo

18. 7.Wednesday

photo

19. 7.Thursday

photo

20. 7.Friday

photo

21. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Tento týden je pro mně "srdeční záležitostí"..Vzpomenu na Kubíka, který už tu s námi celý rok není, protože je ve službě v psím nebi..Celý týden bude v sépiovém odstínu, protože to fakt miluju..Ranní sen o mém muži..Dnes se nepracuje, je neděle a navíc pouťová..Jedeme se sousedkou Ivou do kostela..Jsem totálně bez vyznání, ale věřím, možná hlouběji, než všichni pravidelní návštěvníci svatostánků..Dneska je natřískáno..A můžu Vám říci, že to byla krása..Kostel je úžasné místo, kde se všechno tak nějak jinak vnímá a vstřebává..Tento čas je stvořený též pro setkání se sousedy ze širokého okolí, a tak můžeme společně pozdravit nejmladší občanku Hamer, malou Terezku..Od Edy jsem dostala to, co člověk člověku dává nejraději, srdce..Jeden pozdrav od večeře:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/11/2012 10:14:23 PM
Zdravím Vás, Šárko a hned přikládám obdiv za tenhle nádherný týden! Dýchla na mě jaká si atmosféra domova, takové to vesnické pohodlí a příjemno:) Sépiové sbarvení tomu dodává šmrnc, máte v týdnu báječné fotografie. Třeba gumáky, ty mě rozesmály, ale i záběry na Vaše holící nohy:)) A vůbec ta slova, jak to k sobě všechno ladí. Je to takové uklidňující, cítím vůni lesa a octa ze zavařovaných okurek :) První den je zvlášť melancholický, kostely jsou překrásná místa, když si člověk uvědomí, že tam lidé chodí, přemýšlí a prosí. Vzduch je tam plný tužeb a proseb, modliteb a lidských pocitů. Miluju ten mír a klid a neviditelná slova, co tam plují, ať už vyjdou od věřících, či ne. Je to kouzelné místo a kouzelný byl i tenhle týden! :)
8/4/2012 10:27:56 PM
Radost pohledět.
8/4/2012 1:33:19 PM
Pěkné... :-)
8/3/2012 10:35:38 PM
Milá Šárka, prajem krásne narodeniny. Týždeň sa mi veľmi páči.Tá tonalita fotiek ho robí akýmsi melancholickým. Užívajte si krásne leto :)
8/3/2012 9:52:09 PM
Úžasné zábery. Chcel by som mať vaše fotografické oko. *****
8/3/2012 3:16:47 PM
Už jsem ho viděla jednou ale nedalo mi to a jsem tu znova:)Buřtový wol a figurky na dort jsou super:)Týden je hezky dojemný a krásný:)
8/3/2012 2:29:12 PM
Ahoj, Šárko, se zájmem si prohlížím obrázky a s porozumněním sleduji Tvoje myšlenky; protože teď už vím o něco víc, když jsem ten Tvůj svět viděl na vlastní oči. Je krásný a Ty nám ho sympatickým způsobem popisuješ. Dodatečně Ti přeji k narozeninám pohodu, kéž Tě neopouští humor a optimizmus, abychom si ty "týdny" mohli s Tebou užívat. A děkuji...Pepík
8/3/2012 2:08:56 PM
Tento týden mě tak nějak dojal. Líbí.
8/2/2012 8:31:18 PM
ahojky opět spousty fotek na přemýšlení to se my tady u Vás ,,nebe tebe ,,na internetu to je většinou dovoleno :-),nejmladší človíček a pak to srdíčko já vždy říkám mladým ,,mějte se rádi a buďte na sebe hodný ,,moc hezký ....pá
7/30/2012 3:24:27 PM
Dokonalý :)Zaujala mě holinková, mlhvý les a zvířecí tlamičky
7/25/2012 10:50:40 AM
Zastavím se ještě u Tvé víry bez vyznání. Hluboce s tím souhlasím. Sám považuji instituci jakéhokoliv náboženství za totalitní nástroj k manipulaci s člověkem. Přitom vlastně žiju v souladu s desaterem. Ale jen proto, že to tak cítím a nikoliv, že mi to někdo nařizuje. A když něco spáchám, tak si to pak nesu až do konce svých dnů a nemám berličku zpovědi, kde mne někdo za pár otčenášů nebo světský odpustek očistí. Řekl bych, že to mám o krapítek těžší, ale zato jsem mnohem svobodnější. A ještě jedno PS: První patent na tampony má američan Dr. Earle Hass, je z roku 1936 a stojí za nim firma Tampax. V Evropě má patent z roku 1940 Dr. Judith Esser, který je na tampon bez aplikátoru firmy o.b. (mimochodem "ohne binde", tedy "bez vložky"). Celkem je k dnešnímu dni patentů asi osm, takže těžko říct kam ten vděk směrovat, asi všem. A také už prý staří Egypťané požívali tampony ze změkčeného papíru. Nic nového pod sluncem :-)
7/25/2012 10:46:56 AM
Pěkně Tě Šárko zdravím a přeji Ti touto cestou vše dobré k Tvým dnešním narozeninám. Udělej si pěkný den (to na Hamrech nebude žádný problém bez ohledu na počasí), já si ho udělal včera a moc se mi to vydařilo. Ne vždy to vyjde, ale když si člověk řekne, že bude programově vše v pohodě, tak je to na půl cesty v kufru. :-) No, trochu tlačím na otevřené dveře, protože jak jsem Tě poznal umíš to mnohem lépe než já, což je ostatně vidět nejen na tomto týdnu Tvých srdečních záležitosti. Je jich tady požehnaně. Rodina, zvířata, mazlíčci, příroda .... a především nenápadně filosofický vztah k obyčejnostem všedního života. A včetně umění čtenáře pobavit. Třeba "užitečný Mareš" v kýbli. Zlatá slova, nikdy jsem nepochopil, jak se může stát, že člověk jeho "kvalit" je populární celebritou. Něco je shnilého ve státě Dánském, doufám že to cituji dostatečně přesně. K celkovému obsahu Tvého týdne zbývá už jen napsat: BRAVO. PS: na sobotu se už moc těším.


Tags more tags

next dayright arrow Moje "Srdeční záležitosti".. - 15. 7. 2012