Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow bez inspirace - 11. 6. 2012
Share week
photo

11. 6.Monday

photo

12. 6.Tuesday

photo

13. 6.Wednesday

photo

14. 6.Thursday

photo

15. 6.Friday

photo

16. 6.Saturday

photo

17. 6.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
tak jsem se zase dokopal k týdennímu soustavnýmu focení, je to makačka, od přírody jsem strašně netrpělivej:-D týden se jmenuje bez inspirace, hlavně proto, že jsem vůbec necítil inspiraci fotit, proto se omlouvám, že většina fotek je dost nudnejch. 1. konečně začala třešňová sezona 2. kromě jídla má ve správný lednici být i film, a pokud možno, hodně filmu 3. v okně vlevo nahoře jsem měl kdysi třídu a tomuhle pánovi prej kdysi urazili hlaveň pušky 4. je doba učení, mám 14 dní do státnic 5. byl jsem si nechat vyvolat C-41 film, tohle je snad jedinej lab v praze, kde z filmu udělají fotky, ale neumí je dát na CD, a to je krásný 6. poslední dobou se učím exponovat tak, abych určitý věci vypíchnul a zbytek schoval, díky bohu je v tomhle film chytrej 7. šel jsem si zaplavat 8. cestou z bazénu jsem potkal hejno otravnejch much, a narazil jsem na další svízel dálkoměru. je naprosto nemožný zaostřit na něco tak malýho, co se hejbe, ostřil jsem odhadem 9."můj" přechod
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/26/2012 10:25:29 PM
Zaujala čtvrteční čtverka a pětka. Jednak pinhole, to nemohu přehlédnout a pak zachycené focení a hned vedle výsledek, prima. Pak se mi líbí sobotní jednička, nedělní kafíčka a lamelové zátiší. A ten skleník, tam to světlo také dělá divy. Bezva.


Tags more tags

next dayright arrow bez inspirace - 11. 6. 2012