Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Výletnický... - 16. 6. 2012
Share week
photo

16. 6.Saturday

photo

17. 6.Sunday

photo

18. 6.Monday

photo

19. 6.Tuesday

photo

20. 6.Wednesday

photo

21. 6.Thursday

photo

22. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1. A tady ji máme Masaryčku! 2. Jeď jeď jeď! 3. Páni veslaři 4. Draci 5. Absolutní vítězi prostě všeho - Přerov 6. Odpočinek po kilometru 7. Drak i s parníkem 8. A tady je máme, výherce poháru! 9. Vítězné pití z poháru
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/7/2012 9:02:17 AM
Ahoj Ostravačko. Z tohoto týdnu mi přecházejí zraky, kde všude jste byla. Vůbec bych se nedivil, kdyby na mne najednou vykoukla fotka ze severního pólu. :-) Je to zábavné a příjemné dobrodružství. Líbí se mi spící lanovka a čtvrteční devítka. Kouknul jsem do Vašich minulých týdnů, nějak jsem je předtím asi přehlédl, ono toho je moc. V předvánoční mne zaujaly stejná místa, která jsem také fotil. Ono je to zajímavé, když člověk najednou uvidí jak někdo prochází nezávisle stejným prostorem a vidí ho svýma očima. Z pohledu z okna bych tipnul, že je to někde v Zábřehu, ale těmito typizovanými domy je zaplavena nejen Ostrava. V Horské motivaci mne zaujala zastávka od Davida Černého, jeho projekty se mi moc líbí. Čekání pod stole, liberecké párky, ten člověk má prostě Nápady. Celkově se mi na Vašich týdnem líbí také ta pestrost co všechno podnikáte. Voda, hory, skály. Bezva.
7/1/2012 10:14:40 PM
Pěkný týden :)


Tags more tags

next dayright arrow Výletnický... - 16. 6. 2012