Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Propršená dovolená - 16. 6. 2012
photo

10. 6.Sunday

photo

11. 6.Monday

photo

12. 6.Tuesday

photo

13. 6.Wednesday

photo

14. 6.Thursday

photo

15. 6.Friday

photo

16. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Koukám, jsem si zase pořídil cyklistické opálení. Tak triko bez rukávů. Venku totiž vypuklo léto a jedeme na výlet. Do Luhačovic. Pijeme vodu, procházíme se, odpočíváme, kocháme se, prostě paráda. Také si dáme Sachr dort v Divadelní kavárně, je vynikající. Doporučuji. Po návratu domů jdeme ještě na Coloursovské červené pivo. Není vůbec špatné. Doma koukám, že cyklistické opáleni jsem odstranil, respektive změnil na nějaké jiné. Poslední fotka by mohla být hádanka, ale já to prásknu. Je to pohled do mého nejlepšího 17-50 záklaďáku. V průběhu dne v něm něco začalo cvakat a fotil nějak divně. Rozsypala se v něm clona a takto to při pohledu do něho vypadá. Také před dvěma dny odešel na těle blesk. A v průběhu týdne se stalo těch tisíc drobných nic, co umořily nejednoho osla. Jsem taková citlivá slovanská povaha a hned vybouchnu, což se mi tento týden stalo mnohokrát. Dnes už jsem vše ustál v klidu a totéž přeji vám všem. Nenechejte hněv cloumat vaším majestátem, je to stejně na prd.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/26/2012 11:06:56 PM
Díky všem za návštěvu, Jano Vám také za návštěvu na mém webu. Potřeboval by probrat a utřídit. Jo, bublifuk, to je věc. Ale focení bublin mi moc nejde, tohle budu ještě muset potrénovat. Jinak si hraju moc rád a docela veřejně. Z let, kdy jsem se za to styděl, jsem už dávno vyrostl.
6/25/2012 9:38:49 PM
Zdenku, propršenoudovolenou jsme měli s Radimem loni...ale léto teprve začíná, tak si ještě s Aničkou a celou rodinkou toho sluníčka užijete a možná si pak budete říkat, že by mohlo sprchnout ... : ) Vidím, že bublifuk má více fanoušků, patřím mezi ně taky, jen jsem to ještě veřejně nepřiznala ; )
6/25/2012 12:22:33 PM
fajn týden, teď jsem tu pár dní nebyla, mě totiž ty státnice a diplomka teprv čekají:(zlatě, dokud člověk studuje a nemusí chodit do práce, takhle při práci je to opravdu záhul:/ Kubovi gratuluju (a trochu i závidím!:) líbí se mi, jak si hezky hrajete (bublifuk a pod.:)), chlapi stejně zůstávají pořád malými kluky, o tom žádná!:)tak přeju hodně sluníčka, hlavně v duši, ať je na tom světě veseleji:)
6/24/2012 10:21:56 AM
koukla sem se na váš web a odpoledne sem hoďku měla co dělat ....krásný fotky a našla sem několik známých tváří:-) a tento týden i když propršený tak dovolená je dovolená...
6/18/2012 9:10:30 PM
Týždeň dobrý so smutným koncom, objektívu je fakt škoda. Ináč cez víkend som si tiež kúpil bublifuk, teda pôvodne som sa snažil presvedčiť všetkých, že to je pre naše bábo, ale nikto mi neuveril :D
6/18/2012 8:59:50 PM
Ten objektiv, tak to je k smutku:-(Jinak týden sice mokrý, ale tak pohodový:-))Nebo je to možná o tom, jak si pohodu prostě "udělat" a udržet..Moc se mi líbí ta atmosféra u Vašich, připadám si, jako bych Vaši rodinu znala léta a právě u Vás byla na návštěvě. Líbí se mi paní Aničky culíky, mimochodem jí to sluší, že ji pozdravuju:-)A taky to Kubovo testování houpačky, to mě pobavilo:-) To bych také testovala:-)Zdeňku, přeju krásné dny, Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious day Propršená dovolená - 16. 6. 2012