Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow padesátý týden - obyčejný a padesátý - 19. 5. 2012
Share week
photo

19. 5.Saturday

photo

20. 5.Sunday

photo

21. 5.Monday

photo

22. 5.Tuesday

photo

23. 5.Wednesday

photo

24. 5.Thursday

photo

25. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. po ránu si zacvičit, je úúúžasný .2. pro Baru v práci .3. na zahradě nám zrají fíky, jestli dozrají .4. záhadné kolečko, záhadné rostlinky, mamča říká, že je to po Ájince, tady si ráda hrála s balónky .5. přijela Kristýnka od koní, tak to jde vyprávět babičce .6. oprava střechy se roztáhla i na přestavbu vnitřku, tada zatím spíš demolici .6. Jana slaví narozeniny, tak všechno nejlepší .8. zapili a zajedli jsme jí na zdraví :O) .9. a do noci se hřáli u ohně, hezký večer
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/28/2012 6:04:00 PM
Mňam, na to mojito som dostala poriadnu chuť. Týždeň zase plný života :)
5/28/2012 3:52:26 PM
juu, vy už budete mít skoro rok! já na to nemám, zkusila jsem to, ale u nás v práci prostě každý den fotit nejde (puberťáci už tak vděčně jako mrňouskové nepózují). Tak se aspoň dívám a obdivuji:)hmm ta narozeninová grilovačka, to bych si nechala líbit:) ať se daří!:)
5/28/2012 2:57:23 PM
Děkuji za prohlédnutí a komentář. :o) opraváři snad střechu nahoře poznají, ale eM. si vymyslel rovnou přeorganizovat rozložení a velikost místností. Jednou se tam chce nastěhovat, ale mě to připadá brutální, teď rodičů překopávat barák. Oni to tak, naštěstí, neberou. S daní za lásku máte naprostou pravdu, bolí. A človíčkové moji to naštěstí přes týden vyhladí. MOjito bylo mňáááám a těším se na mejdan pod vaší novou pergolou.
5/27/2012 11:41:37 AM
Už mne zase honí čas (a to je neděle, fuj), tak aspoň v rychlosti nahlédnu do Vašeho posledního týdne. Obyčejného. Sobotní šestka, prezentovaná jako oprava střechy je fakt brutální. Ví opraváři, že střecha je to nahoře? :-))) Ovšem ta párty vypadá velmi dobře. Až dodělám pergolu, tak to také rozjedeme. Že vás opustila Ája, už jsem zaregistroval a je mi to líto. Něco o tom vím, jak moc to bolí. To je daň za lásku, čím větší láska, tím větší bolest. Čiko je na nedělní dvojce vážně smutný, ale ono ty psí oči .... co bychom si povídali. A už jsou tu všední dny a s nimi Vaši nabíjecí človíčkové, na ty jsem se těšil a nezklamali. Poslední mojito je bezva, hned bych si dal, ale musím vstát a spěchat do Orlové pokládat dlažbu pod pergolu. Tak někdy jindy. Mějte se.


Tags more tags

next dayright arrow padesátý týden - obyčejný a padesátý - 19. 5. 2012