Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden pergoly - 14. 5. 2012
Share week
photo

13. 5.Sunday

photo

14. 5.Monday

photo

15. 5.Tuesday

photo

16. 5.Wednesday

photo

17. 5.Thursday

photo

18. 5.Friday

photo

19. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pondělí si dám vydatnou snídani, potřebuji energii. Venku je stále zima a pošmourno. V práci mám v poště redukci pro objektivy Leica na Pentax. Je to poštovní rekord, objednávka v Honkongu je z 5.5.2012. Věnuji se celý den pokračování zakázky na aplikaci podlahového vytápění. Vypadá to, že po půlroční pauze se na tom bude pokračovat. Vyfotím si obal velmi dobrého chleba, k němu se ještě určitě vrátíme. V Makru vyzvednu reklamaci poškrábaného filmu. Píšou, že mi to poškrábal foťák. Zajímavé je, že fotky z toho poškrábaného filmu dokázali udělat bez škrábanců. Asi už to nechám plavat, a prostě v Makru už další filmy nesvěřím. Večer zkouším novou redukci, jasně umí to jen makro, Leica má jinou vzdálenost bajonetu od roviny filmu. Ale objektivy Leica, to je fakt něco. Tohle je jen kopie, ruský Jupiter 50/2, ale výsledek je ostrý jako břitva. Má devítilamelovou clonu, proč to takto nedělají dnes? Anička je na služebce a tak večer vařím já. Usnadním si to polotovarem.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/3/2012 10:30:44 AM
Děkuji vám za návštěvu a chválu. Na pergolu jsem docela pyšný, přece jen jsem obyčejný programátor. Ale vždy jsem chtěl být dřevorubcem a pracovat s pilou v lese. Takže z tohoto pohledu je snad všechno v pořádku.
5/30/2012 8:57:35 PM
Teda pergola fakt super, jasně, že jsem nevydržela a šla se do dalšího týdne podívat na finiš. Tak ať se vám všem pod ní dobře odpočívá i flámuje :O)
5/22/2012 3:48:11 PM
To je práce, výsledek bude, vlastně už je, fajn..A v montérkách jsi fakt "kořen", Zdeňku!! Mě se líbí i úterý, je pěkně v kontrastu s těmi pergolovými dny..A bowling, ten mám taky ráda..Hlavně když se sejde ta správná parta..Na film Země česká, domov Tvůj se už fakt těším..Já tam to své dílko nakonec neposlala, radši..Myslím, že i tak budou mít tvůrci plné ruce práce:-))Zdravím Vás všecky, rodičům ať pergola dobře a dlouho slouží a dělá radost a Tobě přeju, ať se Ti daří ve všem, co děláš..Šárka..A zdravím paní Aničku!!..
5/21/2012 10:58:16 PM
jeee, koukám už jste nahrál ten pergolový týden a je dost dobrý!:)a dílo se zdařilo - taky se na něco podobného chystáme na chalupě, ale to je ještě hudba budoucnosti:))) a doufám, že už se zase můžete hnout:) a termín kočičí počasí - to opravdu sedí, kočky jsem, upřímně, nikdy nepochopila:)) tak vám přeju spoustu dalších splněných předsevzetí:)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden pergoly - 14. 5. 2012