Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Ostrava, domov můj - 6. 5. 2012
Share week
photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday

photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday

photo

12. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno šoupnu minulý týden do sítě, včera jsem odpadnul před půlnoci. Pak uvařím oběd, dnes mám službu. Čerstvá feferonka, to je základ mého vaření. Nevypadá to moc vábně, spíš jako UHO blivajs, ale je to výborné. A syté, musíte to jít vychodit na procházku. Pohodička v parku a barvy všude kolem nás, je to prima relax. Anička trochu rošťačí na kanónu, když jsou ty slavné májové dny. Ruská zmrzlina za 6,90 - no nekupte to, když je to tak laciný. Cestou domu si natrháme šeřík, tenhle je obzvlášť velký, bude nějaký šlechtěný. Večer zkouším jablečný Cider. Je to tak trochu vzpomínka na mládí s jabčákem v parku. Po pravdě to ale není špatné, jen to je cenově méně dostupné.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/12/2012 12:15:14 AM
Příjemný týden. Nejvíce mi dal práci pátek, kde jsem se musel několikrát vracet, třeba ke dvojce, abych viděl radnici z Emy, která je vidět na čtyřce vedle dvojice komínů, vyfocená z vysoké pece číslo jedna, jejíž vnitřek byl odhalen o fotku později.. :-)
5/30/2012 10:05:49 AM
Díky všem za návštěvu. Naše setkání bylo moc fajn, už se těším na další. Svému videu moc šancí nedávám, v tomto jsem ještě větší diletant než s foťákem. Ale zkusil jsem to a jakési uspokojení se dostavilo. Fajn.:-))))
5/29/2012 8:42:47 AM
Pěkná připomínka našeho setkání, bylo to super! Moc se mi líbí ten budík ve stínu žaluzie a Anička na balkóně (moc ji zdravím). ps: to jak s Radimem "blbneme" nebylo na kameru, děláme to i normálně ; )
5/27/2012 9:27:45 PM
Doufám, že tedy Váš příspěvek v televizi uvidím. Já to nějak nevychytal, tak ať mám aspoň na co koukat. Jinak týden je již klasicky parádní, včetně popisků :)
5/26/2012 10:46:47 PM
Jo, Ostrava, domov náš:-)Líbí se mi hlavně neděle, protože je plná chvílí s paní Aničkou..A líbí se mi ta pergola, i když jsem nějak opomněla okomentovat tento týden:-))Jsem hrozitánsky natěšená na ten dokument..Já jsem nakonec radši nic neposlala, protože jsem nabyla dojmu, že se mi to nepovedlo a že autoři a tvůrci budou mít jistě i beze mně a mého "výtvoru" plné ruce práce..Jinak Ema byla úžasná a setkání taky:-)Eda byl v sobotu pěkně znaven, ale aspoň nezlobil:-))Přeju, ať se daří pracovně i jinak, zkrátka ve všem..A pozdravuju i paní Aničku, Šárka..
5/25/2012 1:55:13 PM
Zase parádní a příjemně koukavý týden:)Ostravu skoro vůbec neznám a díky Vám do ní můžu nakouknout, ale asi to bude chtít se tam někdy zajet podívat:)A na dokument se moc těším:)


Tags more tags

next dayright arrow Ostrava, domov můj - 6. 5. 2012