Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Ostrava, domov můj - 11. 5. 2012
photo

6. 5.Sunday

photo

7. 5.Monday

photo

8. 5.Tuesday

photo

9. 5.Wednesday

photo

10. 5.Thursday

photo

11. 5.Friday

photo

12. 5.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je 11. 5. 2012 a Adolf Zika dnes točí dokument "Země česká, domov Tvůj". Zkusím se také zapojit a začínám po půlnoci točit noční Ostravu. Ráno pak vstanu o půl páté a vyrazím na Emu točit ranní Ostravu. Na dvojce je radnice z Emy, na trojce jsou vysoké pece z radnice a čtyřce je pohled na Ostravu z vysoké pece číslo jedna. Radnici je vidět vlevo od těžní věže a Emu vpravo vedle dvojice komínů. Ostravský industriál je naprosto úžasná věc, tohle se prostě musí vidět na vlastní oči. Tady alespoň vnitřek vysoké pece číslo jedna na pětce. Mezi trojkou a čtverkou jsem byl také pár hodin v prácí, ale tam se nic moc zajímavého nedělo, prostě práce. V pět odpoledne máme na Masaryčce sraz ostravských Woláků. Přišli všichni. Vyrážíme znovu na Emu, pak ke Kamrlům na návštěvu a nakonec do Spolku na pivo, kde se rozcházíme. My s Aničkou se ještě protáhneme Stodolní a u radnice přesně o půlnoci ukončujeme dnešní video dokument. Vice fotek na "http://fotoakce.kamrla.eu/thumbnails.php?album=68".
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/12/2012 12:15:14 AM
Příjemný týden. Nejvíce mi dal práci pátek, kde jsem se musel několikrát vracet, třeba ke dvojce, abych viděl radnici z Emy, která je vidět na čtyřce vedle dvojice komínů, vyfocená z vysoké pece číslo jedna, jejíž vnitřek byl odhalen o fotku později.. :-)
5/30/2012 10:05:49 AM
Díky všem za návštěvu. Naše setkání bylo moc fajn, už se těším na další. Svému videu moc šancí nedávám, v tomto jsem ještě větší diletant než s foťákem. Ale zkusil jsem to a jakési uspokojení se dostavilo. Fajn.:-))))
5/29/2012 8:42:47 AM
Pěkná připomínka našeho setkání, bylo to super! Moc se mi líbí ten budík ve stínu žaluzie a Anička na balkóně (moc ji zdravím). ps: to jak s Radimem "blbneme" nebylo na kameru, děláme to i normálně ; )
5/27/2012 9:27:45 PM
Doufám, že tedy Váš příspěvek v televizi uvidím. Já to nějak nevychytal, tak ať mám aspoň na co koukat. Jinak týden je již klasicky parádní, včetně popisků :)
5/26/2012 10:46:47 PM
Jo, Ostrava, domov náš:-)Líbí se mi hlavně neděle, protože je plná chvílí s paní Aničkou..A líbí se mi ta pergola, i když jsem nějak opomněla okomentovat tento týden:-))Jsem hrozitánsky natěšená na ten dokument..Já jsem nakonec radši nic neposlala, protože jsem nabyla dojmu, že se mi to nepovedlo a že autoři a tvůrci budou mít jistě i beze mně a mého "výtvoru" plné ruce práce..Jinak Ema byla úžasná a setkání taky:-)Eda byl v sobotu pěkně znaven, ale aspoň nezlobil:-))Přeju, ať se daří pracovně i jinak, zkrátka ve všem..A pozdravuju i paní Aničku, Šárka..
5/25/2012 1:55:13 PM
Zase parádní a příjemně koukavý týden:)Ostravu skoro vůbec neznám a díky Vám do ní můžu nakouknout, ale asi to bude chtít se tam někdy zajet podívat:)A na dokument se moc těším:)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Ostrava, domov můj - 11. 5. 2012