Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow čtyřicátý pátý týden - cvičící - 14. 4. 2012
Share week
photo

14. 4.Saturday

photo

15. 4.Sunday

photo

16. 4.Monday

photo

17. 4.Tuesday

photo

18. 4.Wednesday

photo

19. 4.Thursday

photo

20. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
.1. ranní pohled z okna, trochu omrzlíci .2. zahřejeme se nejdřív paňákem, jiné sklo nebylo k dispozici .3. pak se zahřejeme snídaní a pohybem .4. po obědě procházka, to je bobová dráha, jen asi jezdit už se tu nedá .5. asi předseda .6. přeci jen kousek jara .7. naše stálá sestava .8. stepy a paličky .9. po večeři posezení u vínka a kuchař byl lidový vypravěč, tekly nám slzy smíchu a břišní svalstvo se posilovalo víc než u cvičení :O)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/29/2012 6:55:39 AM
parádní a pln ý dětí .... :-)
4/22/2012 10:24:24 PM
Tady taky děkuji. Cvičící víkend máme dvakrát do roka s cvičitelkou, co dvakrát do týdne cvičíme u nás v tělocvičně a silná vůle je potřeba jen k vydržení od jednoho víkendu ke druhému, jsou od sebe zbytečně daleko :O) Máte pravdu, u věže jsem číhala, děti ji staví poměrně často, ale tahle byla super šikmá a to že spadne bylo jasný a děti ji stejně nejraději shazujou. A holčičky s kočárky by ještě potřebovaly přepis jejich konverzace, aby to bylo dotažené k dokonalosti. Ještě jak se v tom jejich diskutování občas člověk poznává, to je super. Díky.
4/22/2012 11:54:09 AM
Teda, Vy jste akční. Jestli tomu rozumím, tak to je organizovaný víkend s cvičícím programem. Na to je třeba mít silnou vůli. K sobotní devítce: smích je výborný prostředek na všechno, nejen na břišní svalstvo, ale to Vy víte. Asi také tušíte, že se mi budou líbit človíčkové semaforoví na středeční trojce. Na čtverce je pak pěkně zachycená akce, já to přímo vidím jak tam na to číháte (a možná chuďátko poňoukáte: "ještě přidej" :-)). No a matky na páteční jedničce :-))))). Autentičnost Vám věřím, ony se všechny tváří tak opravdově ustaraně, holky mají prostě tu mateřskou odpovědnost v sobě. Gábino, výborně. Moc se mi to tu s Vašimi človíčky opět líbilo.


Tags more tags

next dayright arrow čtyřicátý pátý týden - cvičící - 14. 4. 2012