Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (0052) Po velikonocích dojídám malovaná vajíčka - 8. 4. 2012
photo

7. 4.Saturday

photo

8. 4.Sunday

photo

9. 4.Monday

photo

10. 4.Tuesday

photo

11. 4.Wednesday

photo

12. 4.Thursday

photo

13. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ovocné stromky kvetoucí vstřícně slunci dnes zakusí zimu a sníh. V ZOO Lešná naštěstí mají spoustu zvířat v útulných teplých objektech, a tak se návštěva zlínské zoologické zahrady nakonec vydaří. Až na ten poněkud spartánský oběd. Při večerním barvení vajec obě děti chtějí jednu barvu, a přitom modrou ze stolu na zem. Na výsledek to však vliv nemá. Všechna vejce jsou nabarvena a polepena.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/24/2012 9:42:33 AM
Neděle 5 - ta gorila má moc pěkný výraz:D A nové botky jsou samo potřeba, ať slouží:)Super:)
4/22/2012 9:54:48 AM
Tak ať se Ráďovi v nových botkách pěkně šlape světem.
4/22/2012 9:04:27 AM
Tak koukám, že se YoL je u Vás na spadnutí. Zoo v Lešné mám moc rád. Na tu bídu zajetí je v zámeckém parku hodně prostoru, třeba lvi nejsou za mříží, k Lemurům se může na dosah, žirafy jsou téměř na kontakt a také to kontinentální rozdělení je výborné. A pak tam mají tučňáky, ti jsou nejlepší. A hned vedle gorily Booso s Juditou jsou velmi charismatické, mám je mnohokrát vyfoceny. Máme to se ženou rozděleno, ona obdivuje tučňáky a já fotím gorily a jsme přitom spolu. :-) Hm, zapojení hacišů do projektu "Země česká, domov tvůj" může být velmi zajímavé. Ještě mne zaujalo kafe v medem, to je mlsota. Já se v poslední době naučil dělat presso s medem, mlíkem a slivovicí. Ta musí být hodně kvalitní, její chuť je tam hodně výrazná. To je taková dobrota ....... mňam, jdu si hned udělat. Váš týden se mi líbil, děkuji.


left arrowprevious daynext dayright arrow (0052) Po velikonocích dojídám malovaná vajíčka - 8. 4. 2012