Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Osmý týden, výroční - 5. 4. 2012
Share week
photo

5. 4.Thursday

photo

6. 4.Friday

photo

7. 4.Saturday

photo

8. 4.Sunday

photo

9. 4.Monday

photo

10. 4.Tuesday

photo

11. 4.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zdravím:) ...Po ránu kafíčko v altánku, výlet na Vraní skálu se svačinou:D, moje ségra:), ještě ještěrka, zelenej čtvrtek, přezut na letní, a znova zelený tentokrát i s brašulem a Miloušem...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/23/2012 4:33:57 PM
Hodina písemné korespondence a brejkaři jsou vtipný :-) Pěkné, pěkné.
4/22/2012 9:32:07 AM
Já to zelené pivo budu muset vyzkoušet. Vypadá to ale hrozně. V tomto týdnu mne jednoznačně zaujala motorka. Že by k narozeninám? Zpětně přeji vše nejlepší, už jsem přání vzkazoval v nanukovém týdnu u bráchy. Já v ranném mládí strávil mnoho krásných let se skútrem zvaným prase a Jawou 350. Prase je dodnes u rodičů v garáži a občas si na něm vyjedeme. Pak přišla rodina, revoluce, podnikání, práce 18 hodin denně a to mne z motorky sundalo. Mám ale plán, že se na ni ještě vrátím, dokud jsem mladý. :-) No, z toho je snad jasné, že Vám to docela závidím a rozhodně fandím. Motorka, to je synonymum pro svobodu, kdo to nezažil, tak nic neví. Jen to chce používat tu kouli na krku a nebýt pouhám tupým dárcem orgánů. Tohle vypadá na staršího Bandita, čtyřstovku nebo šestistovku. Wow! Urrčitě Vám to na ni bude pekelně slušet. Ještě Povídky malostranské, to je velmi kvalitní literatura, čím jsem starší, tím víc v nich nacházím. Líbilo se mi u Vás, děkuji. A pochopitelně: Carpe diem.


Tags more tags

next dayright arrow Osmý týden, výroční - 5. 4. 2012