Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 15.týždeň - jar je tu! - 30. 3. 2012
Share week
photo

30. 3.Friday

photo

31. 3.Saturday

photo

1. 4.Sunday

photo

2. 4.Monday

photo

3. 4.Tuesday

photo

4. 4.Wednesday

photo

5. 4.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Dnes odchádzame naspäť na Slovensko. Ráno som sa pobalil a odišiel z hotela. V práci nás na stole čakali malé sladkosti so želaním k Veľkej Noci. Ešte jedno spoločné foto s Martinom z IBM a pred odchodom z Viedne sme šli ešte do mesta kúpiť nejake veci do Mainl obchodu. Obchod je v časti luxusných značiek ako napríklad Louis Vuitton, Thomas Sabo.... Počas cestovania som chcel odfotiť nákladiak s autami no akurát v momente, keď som stlačil spúšť auto prebehlo po spoji na moste a výsledok nie je to, čo som očakával. Je to omnoho lepšie :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/14/2012 12:49:45 AM
Kvietok na nedeľnej 2 sa mi veľmi páči, rukavica s vodou vo štvrtok mi zase pripomenula časy na intráku, posledná pondelková sľubuje super lumino fotky v budúcich týždňoch, ... Pekný týždeň ;)
4/13/2012 7:50:10 PM
Moc krásné, děti jsou šikulky, taky jsem se svými modelovala, malovali jsme a vybarvovali, ráda na to vzpomínám..A taky milovaly, když k nám přijeli babi a děda na návštěvu:-)Pohár na víno se mi moc líbí..Nejen jako fotka, ale myslím, že by se z něho i báječně pilo nějaké dobré vínko:-)Pozdravuji Vás i kolegu Dalibora, chlapci, mějte se krásně:-)Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 15.týždeň - jar je tu! - 30. 3. 2012