Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Konečně jaro - 21. 3. 2012
Share week
photo

18. 3.Sunday

photo

19. 3.Monday

photo

20. 3.Tuesday

photo

21. 3.Wednesday

photo

22. 3.Thursday

photo

23. 3.Friday

photo

24. 3.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Snídám po delší době ovesnou kaši. Mám kliku. Do ložnice. A hele, muší havěť už se začíná objevovat. Cestou do práce vyreklamuji další boty, v tomto případě mi to hned vymění za jiné, vyberu si Wilsony. Mám tu značku rád od té doby, kdy jsem viděl Trosečníka. V práci stále bojuji se serverem, máme ho na skříni pod stropem a nedaří se mi rozchodit vzdálená přístup, tak mám šichtu ve stoje. Garážovka. Doma kontroluji svůj čočkový pažit, začíná se to pěkně zelenat. Západofka. Večer mám chuť na Colu s ledem, citrónem a rumem. Moc dobrá mlsota. Byla to taková všední středa.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/4/2012 11:54:18 AM
Díky všem za nakouknutí a slovíčka. Čočka přerostla a Velikonoc se nedočkala. Už mám znovu zasazené zrní. Abstraktní garážovka Pepíku je typický příklad náhody, v tomto případě když na foťáku zůstane omylem priorita času :-). Fazole vyzkoušejte, jsou fakt dobré. Já jsem toto jídlo obšlehl v restauraci v ZOO v Lešné. Colu s rumem si spolu Jano klidně můžeme dát virtuálně, třeba dnes večer, přesně ve 20:00. To je dobrý čas, mám to vyzkoušené. Je zrovna po zprávách a organismus je na panáka nachystaný. Zvlášť dnes očekávám, že zprávy budou extra vydatné, možná i na dva panáky :-). Pondělní pětka: nejblíže je Sai, já říkám bingo a má vítězství, gratuluji. Je to skleněný džbán s vodou a na fotce je ucho vyfocené zevnitř skrz džbán :-). Mi občas takové blbosti padnou do oka.
4/3/2012 12:08:45 PM
Zdeňku díky za inspiraci na oběd, fazole vyzkoušíme:)Týden plný reklamací, ale to se holt někdy stává že člověk natrefí na blbé zboží.A colu s rumíčkem bych si dala s Vámi:)
4/2/2012 6:11:25 PM
nedělní 7, 8 a 9 jsou úžasný... ale i zbytek týdne je na co koukat... líbí!
4/2/2012 5:08:48 PM
Pondělí/5 připomíná nějakou mouchu, ale snad to bude sklenice u kraje nějaké lesklé plochy ? Pěkný pestrý týden, podařené foto, jak jinak u vás,je zde od každého něco - v kole s ledem jsem napřed hledala také něco s hmyzem - dnes mě to nějak pronásleduje.
4/2/2012 10:49:20 AM
pěkný týden, dobrý člověče...z fotek mě velmi zaujala abstraktní garážovka
3/25/2012 12:10:23 PM
Jé, to je divné, u nás včera svítil úplně stejný, takhle se usmívající, měsíc :o). Pondělí/5 fakt nevím, něco se odráží ve vodě? Čočka za týden fakt vyrostla, já jsem tenhle týden zase fotila, jak se rozednilo. Poslední věta, je rada nad zlato.
3/25/2012 10:40:49 AM
Jako kuchařka musím poděkovat za bezva recept na fazole, vyzkouším:-)Ach, Polanecká niva, krása..Někdy tam s Edou chodíme..I my přejeme Vašemu synovi Jakubovi, ať se mu daří vyřešit problémy, určitě to bude dobré:-)Páteční pracovní oslava nevypadá vůbec marně, jste nejspíš super parta..No a koukám, že sobota byla u Vás ve znamení mytí oken, já to udělala minulou sobotu..Krásná jarní rozkvetlá kočička mě potěšila:-)No a měsíční úsměv, tak ten mi vykouzlil úsměv podobného rozpětí:-)))Poslední větou se budu striktně řídit:-)Šárka zdraví Kamrlovy:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Konečně jaro - 21. 3. 2012