Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Události jednoho týdne - 15. 3. 2012
Share week
photo

15. 3.Thursday

photo

16. 3.Friday

photo

17. 3.Saturday

photo

18. 3.Sunday

photo

19. 3.Monday

photo

20. 3.Tuesday

photo

21. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Časné ráno...bude hezký den...jedu do Ostravy...historické šachty...shlédnu vystavený Kupkův kubistický hit "Tvar modré"...v Knižním klubu si koupím knihy...a setkám se s přáteli "woláky": hezčí a výraznější část spolku Šárka Lisníková a Hana Gela...později i sugestivní Zdeněk Kamrla...na snímku 8 jsme všichni, ale mně se to nepovedlo...ovšem ta stěna nám bude k dispozici, pokud uskutečníme svou první kolektivní woláckou výstavu fotek...opravdu hezký den...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/14/2012 11:06:18 AM
Zdravím, jak je vidět týden plný aktivity, pěkné fotečky.
4/2/2012 10:39:59 PM
Tak Večerka Jitřenka je výstižný název, mají otevřeno od večera do rána? A Modroočka hmmm, líbí :O)
4/2/2012 7:39:48 AM
Opět týden, který mě baví, má to příběh a to mám rád. Zdraví Vláďa :-)
4/1/2012 10:33:14 PM
Pekný týždeň. Ako vždy ;) Stretnutie účastníkov WoL... Aj ja by som sa rád zúčastnil. Snáď sa nám s Dalom podarí zohnať viacerých ľuďí tu s okolia. Napríklad z ostavska. Prajem Vám hromadu ďalších skvelých záberov!
4/1/2012 10:30:41 AM
moc hezký týden a je super, jak jste se vy, ostraváci, dali hezky dohromady, to je paráda:)
3/31/2012 9:39:44 PM
Josefe, to je pěkné vidět u vás i jiné známé tváře! Jinak se mi moc líbí, že jste tak aktivní, tím mi připomínáte mého tatínka... máte okolo sebe fajn lidi a umíte si život užívat... víc takových jako jste vy... na celý set se moc pěkně kouká... a když vidím tu krásnou Modroočku, tak je mi jasné, že to umění máte v sobě... a na fotkách je to také patrné... prostě se mi líbíte v tom nejlepším slova smyslu :-)
3/28/2012 11:44:46 PM
děkuji Dalibore a Sai...no, příběh nic moc...jedné (jiné) dámě se to moc nelíbilo, tak jsem obraz uklidil (nebo odklonil?) k mé dceři...visí tam u nich dodnes...a kde je konec té (jiné) dámy...
3/28/2012 10:25:44 PM
Zajímavý, příjemný týden, moc mne potěšila modroočka - něžná, krásná jemná, kdopak byl modelem? jaký je za tímto obrazem asi příběh? Sai
3/26/2012 4:54:40 PM
Pekný týždeň s bohatým programom. Vidím, že "WOL-áci" sa stretávajú, ja sa zatiaľ stretávam iba s kolegom Ľubom, keďže aktívnych Slovákov je v projekte zatiaľ pomenej :-) Veľa ďalších pestrých týždňov prajem ;)
3/26/2012 4:13:19 PM
Šárko a Zdeňku, vy jste prostě nejlepší, fakt kámoši. Děkuji za hřejivá slova a blahopřání k svátku (MDM). Zdeňku jsem rád že Ti chutnají utopenci a omlouvám se za tu montáž, ty dvě momentky prostě patří k sobě, Šárko oceňuji Tvůj vtip na adresu Tuzemského a Hanácké, svatba asi byla a docela jim to spolu pasuje, jak jsem ocenil já i moji kumpáni.
3/25/2012 10:57:23 AM
Ať žiješ Pane Pepíčku!!! Hodně zdraví a vitality do dalších týdnů:-)))Týden absolutně krásný, kterému vévodí oslava Josefů..To je postřeh..Jitřenka, tu si pamatuju, ale ne jako večerku:-)Hanácká a Tuzemský byly kdysi každý ve své láhvi, vypadá to jako by se ti dva vzali:-))Pozdrav patří i parlamentu, myslím, že tihle senátoři by vyřešili možná víc než ti opravdičtí v Praze:-)Těšínské divadlo má dobré jméno, jen já nějak nemám kdy zajít, což je, jak vidím, velká škoda..Protože člověk by občas měl "krmit" i svou duši..Prostě řečeno, Tvůj týden se mi velmi líbí a setkání, kterým začala tahle podívaná, bych určitě ráda brzo zopákla..Měj se, Pepíčku, krásně a užívejte jara..Oba, Ty i Tvůj fotoaprát:-)Šárka..
3/25/2012 9:36:21 AM
Aaaa, máme tady třetí zrcadlo. Ještě Hanka a bude to pohromadě. Ve Tvém provedení to vypadá jako obraz starého mistra, ovšem jen do té doby než si někdo všimne, co je na obrazu. Ačkoliv camera obscura je vynález velmi starý. Pepíku, Pepíku, já už jsem Ti psal, že jednoho Kamrly na fotce je až nad hlavu :-). Oslava svátku ... :-), on je to nakonec MDM. A ti Tvoji utopenci, recept jsem si vytiskl a už jsem je vyzkoušel. Fakt dobré. V pondělí oslavy pokračuji ... Hanácká - Tuzemnský, zpropadena licoměrná Evropa. Modroočka vypadá dobře, jsi opravdu nadaný malíř. A Těšínské divadlo je skvělé, naposledy jsem tam (přímo v Těšíně) viděl Havlovo Odcházení v polštině (tedy Odejścia, zajímavé je že v polském názvu je rozpoznatené množné číslo) a byl to prima zážitek. Děj v polštině s Havlovými českými vstupy - moc se mi to líbilo. Pepíku moc rád jsem s Tebou tento týden sdílel a bylo to pro mne potěšení. Měj se hezky.


Tags more tags

next dayright arrow Události jednoho týdne - 15. 3. 2012