Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow dvacátý, v mnohém jiný - 12. 3. 2012
Share week
photo

12. 3.Monday

photo

13. 3.Tuesday

photo

14. 3.Wednesday

photo

15. 3.Thursday

photo

16. 3.Friday

photo

17. 3.Saturday

photo

18. 3.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Řekla bych, že dvacet týdnů už je hezké číslo, a tak jsem se rozhodla, že půjdu do něčeho úplně nového: Nafotím tento týden na kinofilm, a to ještě symbolicky na svůj úplně první fotoaparát z dětství :) Takže se omlouvám, že z těch fotek jsou ostré asi dvě, na některých ani není nic vidět apod. Opravdu jsem vyfotila jen 9 snímků za den a nejdřív jsem si ani nevšimla, že mám zapnutý blesk, a to, že ostří zásadně na pozadí, jsem zjistila až po vyvolání fotek. Přecejen, je to moje 20-týdenní jubileum, tak mi snad 63 nezdařilých fotek odpustíte :D Příště už zase digitálně, nebojte se ;)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/9/2012 6:52:36 PM
Káťo jen tak dál. Pokud pojedete dále tak jako v tomto, máme se na co těšit!!!
4/9/2012 3:59:51 PM
Mám takovou radost, to si ani nedovedete představit! Myslela jsem, že tímdle týdnem si svou reputaci na WoL zkazím, ale koukám, že to funguje přesně naopak. Teď jsem udělala zase dva týdny digitálem, ale když tak čtu všechny tyhle skvělé komentáře, digitál odkládám a pustím se zase do analogu :) Jen koupím film a jdu na to. Všem vám moc děkuji, dodáváte mi odvahu vstoupit podruhé na nejistou půdu, a za to jsem vám moc vděčná. Tohle je opravdová výzva :) Ještě jednou vám všem moc děkuji :))
4/8/2012 9:06:04 PM
On to není až tak velký problém, mnoho z nás si vzpomene na analogovou dobu. Já například fotil svatbu, kolem třetí jsem se vytratil a v šest přinesl první fotky. :-) Na dva filmy jsem tady fotil týden "http://www.weekoflife.com/cz/week/4804/moje-druhe-ja-je-cernobile.aspx", bohužel si ho skoro nikdo nevšiml, protože po novém roce tu byl dost fofr. Na kinofilm je to 72 fotek a to je s rezervou 9 fotek. Skončil jsem poslední den kolem deváté, dva filmy jdou vyvolat najednou v jedné vývojnici a kolem půlnoci posledního dne už o bylo na webu. Proti digitálu žádný velký rozdíl, ušetřil jsem čas, který jinak věnuji výběru. :-) Za tento týden Vám Káťo dám plných pět, protože to máte skvělé. Takto by si to měl zkusit každý, kdo si zvykl mít na digitálu nastavený kulomet a pak trávit čas rozhodováním která ze stejných fotek je lepší. Sudek udělal na své výpravě třeba jen jednu fotku, ale takovou za kterou by se většina z nás upsala čertu.
4/8/2012 8:11:49 PM
Jane je to skvělá výzva. Dva filmy a dost! TO by mnoho z nás nedokázalo! Začínám přemýšlet, že bych konečně oprášil svůj analog :-) Co se výběru týká, byl v úzkém výběru a s tím jak se Káťa v posledních týdnech prezentuje nebude dlouho trvat a výběr bude zaslouženě její!
4/8/2012 2:17:41 AM
No ja sa čudujem ,že práve táto ničím neprikrášlovaná dokumentárna surovosť sa nestala výberom redakcie. Toto je ono! Teším sa na váš ďalší analógový pokus. Z: Odporúčam to naozaj každému, s podmienkou vyfotenia iba dvoch filmov. Š: Už sa to nerobí? U nás je keď tak problém iba s farebným zvitkovým, ale tiež sa dá. Prinajhoršom vám to môžem vyvolať ja :D
4/5/2012 9:10:44 AM
Všem moc díky! :))
4/4/2012 11:16:33 PM
Káťo, super! analog's not dead, yesss!!!:-)Nohy ve vaně jsou bomba!:)
4/4/2012 10:26:41 PM
Všem, kdož nafotí týden na film, hrozně moc fandím a vážím si jich:-)Ne proto, že jich tady moc není, ale proto, že to není jenom tak..Já mám zkušebně vyfocené dva svitkové filmy a nikde mi je nechtějí vyvolat, že prý už se to nedělá:-(A máte zatraceně pravdu, Káťo, není to laciná záležitost..Ale Váš týden je moc pěkný, takže to všecko "stálo za to":-)Jste šikulka a já přeju nádherné a na zážitky bohaté velikonoce:-)Šárka..
4/3/2012 4:25:35 PM
Z: Jen dva, a stejně to stálo spoustu peněz :D Y: Děkuji za pochvalu, člověka to hned motivuje, aby to zkusil znovu, třeba by to tentokrát dopadlo lépe :)
4/3/2012 2:44:56 PM
Filmové hrátky jsou vždy tak nějak zajímavější. Zajímalo by mě, jak by vapadaly týdny nás všech, kdyby byla možnost jen 9 sníků za den. Mnoho z nás jich na digitál nacvaká desítky a pak jen povybírá to nej. KOlik padlo filmů tady na tento týden?
4/3/2012 1:44:17 PM
A náhodou to vypadá bombasticky! :) třeba nohy ve vaně hned první den, to je supr fotka :) A gratuluju k týdnu na film, já už se odhodlávám několik měsíců :D


Tags more tags

next dayright arrow dvacátý, v mnohém jiný - 12. 3. 2012