Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Přestupný s nemocí a pohřbem - 26. 2. 2012
Share week
photo

26. 2.Sunday

photo

27. 2.Monday

photo

28. 2.Tuesday

photo

29. 2.Wednesday

photo

1. 3.Thursday

photo

2. 3.Friday

photo

3. 3.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Takovou viditelnost jsem tady snad ještě neviděl. To vpravo na obzoru jsou Sanatoria Klimkovice, vzdálená vzdušnou čárou 15 km. Prý mi to v montérkách sluší. Tomu se nedá odolat a tak jdu opravit Aničce na autě šrám, co ji udělal na parkovišti nějaký jouda a ujel. Za to mohou pojišťovny, které za to berou bonusy. Tak jakou motivaci má pak člověk, co způsobí škodu aby neujel? Morální jasně, ale ...... Během dopoledne se počasí vystřídalo asi 10x. Slunce, déšť, sníh, kroupy, vítr, mlha a to několikrát dokola. Vybral jsem kroupy. Obědváme doma a v klidu si užíváme poklidnou neděli. Odpoledne zavezeme Aniččině mamce nákup a chvíli posedíme. Mamka remcá, ale pózuje. Mina je hérečka a nezadá si. Nechá se fotit, ale tak dokonale mne ignoruje, že z toho dostávám komplex méněcennosti. Na večeři zkouším místo mozzarelly camembert. S olivovým olejem a rajčaty. Mňam, mňam, je to výborné. Před spaním fotím kytku růží v protisvětle. Tuhle jsem chtěl vyhodit, ale něco mne přinutilo ji sem dát.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/22/2012 12:27:36 AM
Díky všem za čas ztracený v mých týdnech. :-)
3/15/2012 8:31:37 PM
Jo Ostrava...a Vašima očima...to vždy potěší...
3/15/2012 3:52:04 PM
K životu patria ja takéto dni, ale všetko plynie ďalej. Prajem Vám skoré uzdravenie pán Zdenek :)
3/15/2012 9:57:22 AM
inu, není každý den posvícení...
3/15/2012 9:35:12 AM
zdravím a přeju ...to zdraví
3/6/2012 12:29:25 PM
Zdenku, kdyby někdo pochyboval, že má Ostrava svůj půvab, odkážu ho na Tvoje fotky : ) Doufám, že Tě už zdraví nezlobí a že dnešní sluníčko zlepšilo náladu po pohřbu, kroupách a bolení v krku. Ještě dodatečně: upřímnou soustrast, teta by určitě měla radost, že jste se všichni sešli a zavzpomínali. Už znám svůj rozvrh na měsíc březen, tak se ozvu ohledně setkání nás Ostraváků-woláků...mrkni na mail : ) Zdravím, Hanka
3/4/2012 9:54:45 AM
Takže přeju jen ty příjemné události, všechny Vás zdravím (myšleno Vás oba s paní Aničkou, rodiče do Orlové a Vaše mladé - Lenka je fotogenická, to bude snacha jedna radost:-))Příjemnou neděli i dny následující, Šárka..
3/4/2012 9:52:05 AM
Opět velká zábava..Kočička by svým stoickým klidem "rozhodila" možná i profíky, co fotějí pro Playboy nahaté modelky a jsou na leccos zvyklí, má Tě, Zdeňku, na háku:-))To znám od koček u rodičů..Ta tiskárna je radost:-)Žasnu, jak technika pokročila nebo spíš poskočila zas kupředu..To ten náš krám začne tisknout těmi zbytky, co má a vznikají dokonalé barevné paskvily:-))Bahna je všude tolik, že jsem z toho zoufalá a mám pocit jakési marnosti, co se uklízení týče..A Rex je ve vaně nejvíc z celé rodiny:-)Ale ruku na srdce, soudruzi udělali jistě mnoho chyb a fatálních..Jen ty chodníky už jejich následovníci mohli dát do kupy..Vše se musí udržovat, i to, co už tu je půl století a sloužilo to docela dobře. Tady za ta poslední léta nějak některé věci stagnují..Zato se stavějí gigantická obch. centra, o které možná už tolik lidé ani nestojí:-) Upřímnou soustrast, mrezí mě, že Vaše tetička už není..Mnohdy člověk zjišťuje, jak velkou rodinu má, a to právě při těchto smutných událostech..


Tags more tags

next dayright arrow Přestupný s nemocí a pohřbem - 26. 2. 2012