Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Nemocniční - 25. 2. 2012
Share week
photo

19. 2.Sunday

photo

20. 2.Monday

photo

21. 2.Tuesday

photo

22. 2.Wednesday

photo

23. 2.Thursday

photo

24. 2.Friday

photo

25. 2.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Venku je krásně a tak honem hurá směr Beskydy. Cíl Bílý Kříž je dobyt ze základního tábora Visalaje. Jde se blbě, letos je tady opravdu extremní množství sněhu, je nad nulou a stačí šlápnout trochu vedle a jste po zadek ve sněhu. Což si oba (a nejen my) párkrát prubnem. Teď jsem někde četl, že v Beskydech je pár rysů a vlků a jeden medvěd. A toho jsme právě potkali. Naštěstí zrovna zblajznul dřevorubce i se sekyrkou a je sytý. Přežili jsem a tak vám všem posíláme pozdrav z Bílého Kříže. A hurá domů, kde podvečerní sluníčko kreslí člověčí siluety na zdi. Svítí moc pěkně a tak se jdu ještě projít. Dnes hraje Baník a kolem Bazalů je živo. Z mostu fotím večerní autíčkové kreslení. Baník uhrál s Jabloncem plichtu, fanoušci dnes nepoužili dýmovnice, já cvaknu poslední odrazovku a definitivně mažu domů do tepla. Mějte se všichni hezky a nezapomeňte si užít každou vteřinu toho krátkého času, co tady máme vyměřený.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/9/2012 5:33:08 PM
Je veľmi pekné, ako pomáhate svojim rodičom pán Zdenek.To sa len tak nevidí.Pripájam sa k blahoželaniam k ďalšej výhre.Vám to proste ide ako po másle.Pozdravujem do Ostravy:)
3/9/2012 10:47:22 AM
hezký, takový příjemně lidský týden...prostě takový, jakého jsme Tě už trošičku poznali...těším se na setkání ostravských woláků příští týden...P
3/6/2012 12:12:35 PM
Ahoj Zdenku, připojuji se k Šárce a nabádám Tě: "buď drzým Ostravákem" a fotky do soutěže pošli: )Jsi už protřelý soutěžící (a několikrát oceněný, k čemuž Ti moc gratuluji!)a člověk nikdy neví, to byl byla šupa, kdyby Ostraváka ocenili v "pražské" soutěži : )Držím pěsti!S Aničkou - tedy s Annou : )Vám to spolu moc sluší a celý týden je velmi slušivý. Také děkuju za reklamu ; )mám z toho článku velkou radost a ta je vždy větší, když je sdílená...
2/26/2012 9:14:25 PM
Velmi se mi líbí nejen fotografie, ale hlavně to, jak pomáháš rodičům..A moc se přimlouvám, abys byl "Drzý Ostravak" a fotky rozhodně poslal, moc bych Ti, Zdeňku, přála úspěch:-))Máme mistryni Wol, no není to bezva?? A dokonce seděla s náma u jednoho stolu, heč:-))Čtvrteční fotka Moniky s fotkou Moniky je parádní, ta tiskárna není marná, vypadá to pěkně..Inu, hezká slečna, to je radost tisknout:-))Moc všecky pozdravuji, přeju (zejména) rodičům pevné zdraví a Tobě gratuluju k úspěchům v soutěžích, jsi fakt dobrý, já mám děravou hlavu..Ale nevadí, snad se mi někdy zadaří "zapnout mozek" a něco někam poslat:-)Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious day Nemocniční - 25. 2. 2012