Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Nemocniční - 20. 2. 2012
Share week
photo

19. 2.Sunday

photo

20. 2.Monday

photo

21. 2.Tuesday

photo

22. 2.Wednesday

photo

23. 2.Thursday

photo

24. 2.Friday

photo

25. 2.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V pondělí ráno jsme opět v Havířovské nemocnici, táta má dnes kontrolu. Nechávám rodiče v čekárně a jedu jim pořídit nákup. Cestou zpět fotím v ulicích a tahle se mi líbí, ani nevím proč. Když se vrátím, už je táta na řadě a jedeme zpět do Orlové. Tam vyfasuji časný oběd, zanechám po sobě kupu nádobí a fičím do práce. Cestou se musím stavit do rafinerie, ta blbá kontrolka už zase svítí. Nafta je teď tak drahá, že když vezmu plnou nádrž, tak se významně zvedne celková cena auta. Podvečer v poslední době ozvláštňuji havrani, máme je tu pravidelně a pravidelně předvádějí svoje tři kolečka nad kopcem a pak na noc zmizí neznámo kam. Někde jsem četl, že havrani se svá nocoviště snaží utajit a pravidelně je mění. A už je to poslední fotka, zase jsem se neubránil tomu večernímu pohledu. Když není smog, je fakt na co koukat.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/9/2012 5:33:08 PM
Je veľmi pekné, ako pomáhate svojim rodičom pán Zdenek.To sa len tak nevidí.Pripájam sa k blahoželaniam k ďalšej výhre.Vám to proste ide ako po másle.Pozdravujem do Ostravy:)
3/9/2012 10:47:22 AM
hezký, takový příjemně lidský týden...prostě takový, jakého jsme Tě už trošičku poznali...těším se na setkání ostravských woláků příští týden...P
3/6/2012 12:12:35 PM
Ahoj Zdenku, připojuji se k Šárce a nabádám Tě: "buď drzým Ostravákem" a fotky do soutěže pošli: )Jsi už protřelý soutěžící (a několikrát oceněný, k čemuž Ti moc gratuluji!)a člověk nikdy neví, to byl byla šupa, kdyby Ostraváka ocenili v "pražské" soutěži : )Držím pěsti!S Aničkou - tedy s Annou : )Vám to spolu moc sluší a celý týden je velmi slušivý. Také děkuju za reklamu ; )mám z toho článku velkou radost a ta je vždy větší, když je sdílená...
2/26/2012 9:14:25 PM
Velmi se mi líbí nejen fotografie, ale hlavně to, jak pomáháš rodičům..A moc se přimlouvám, abys byl "Drzý Ostravak" a fotky rozhodně poslal, moc bych Ti, Zdeňku, přála úspěch:-))Máme mistryni Wol, no není to bezva?? A dokonce seděla s náma u jednoho stolu, heč:-))Čtvrteční fotka Moniky s fotkou Moniky je parádní, ta tiskárna není marná, vypadá to pěkně..Inu, hezká slečna, to je radost tisknout:-))Moc všecky pozdravuji, přeju (zejména) rodičům pevné zdraví a Tobě gratuluju k úspěchům v soutěžích, jsi fakt dobrý, já mám děravou hlavu..Ale nevadí, snad se mi někdy zadaří "zapnout mozek" a něco někam poslat:-)Šárka..


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Nemocniční - 20. 2. 2012