Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Praktická schizofrenie - moje analogové já - 14. 1. 2012
photo

8. 1.Sunday

photo

9. 1.Monday

photo

10. 1.Tuesday

photo

11. 1.Wednesday

photo

12. 1.Thursday

photo

13. 1.Friday

photo

14. 1.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V sobotu už je Ostrava zasněžená, jak to má v půlce ledna být. Trojku a čtyřku fotím dírkovým objektivem nasazeným na 50e, časem 400 a 600 sekund. Dnes celý den pracuji na studii nového testu a tak až večer opět něco na stromečku. A přípravu francouzských brambor a máminu perníkovou PFku. Končím schizofrenní týden focený šesti foťáky. Digitální já dvěma digitálními a tento čtyřmi analogovými. Byl to zajímavý zážitek jako za mlada. Žádné koukáni, jak fotka dopadla. Prostě vše rozmyslet a pak už jen čekat. A všechno správně seřadit, zařadit, naskenovat, upravit, vyreklamovat poškrábané filmy, .......
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/1/2012 9:39:17 AM
No, nedovedu si představit fotit dva týdny najednou. Jste machr :-)
1/22/2012 11:17:07 PM
Šárko, to je v pořádku, je to přece jeden týden. Hanko, kdybys ten systém viděla vždy těsně před úklidem, to bys koukala. :-) A oběma moc díky :-)
1/22/2012 1:43:42 PM
Teda, Zdenku, klobouk dolů! Je vidět, že jsi informatik a máš v tom systém : )A další pokrývku hlavy smekám za ten čas, co jsi tomu věnoval.Ta anologová barevnost se mi moc líbí. A fotky Ostravy beru jako malý rébus, vždycky s manželem hádáme, kde by to mohlo být. Snažím se ho navnadit, ať taky fotí, myslím, že by to mohlo být zajímavé: )Jsem zvědavá, s čím příjdeš příště, Zdenku. Když vidím Tvou sbírku, tak je z čeho vybírat. Zdravím, Hanka
1/22/2012 8:59:18 AM
Jojo, skřivani to vůůbec nemají lehké..Něco se nalítají..Zejména když jsou to poctiví a pracovití skřivani:-)Já, pokud neudělám každý den hned, začnu pak tápat, musím kontrolovat data na fotkách, abych neudělala nějakou chybu..Jsem prostě "jednoduššího" myšlení..Co mě fakt pobavilo, je pracovní stůl plný kabelů a přístrojů..Ty by měly všechny lidem sloužit a zjednodušovat" jim práci..Byla by náramná sranda, posadit tak k tomu stolu mně:-))Pokud bych se nezamotala do těch kabelů, jistě bych se zbláznila hned po spuštění těch technických hejblat, nebo by mi praskla šiška, až by se mnou chtěly komunikovat:-)Prostě, obdivuju Tě, Zdeňku, co všecko umíš..A dokonce opravovat objektiv..Hmm, tak to já spravila akorát splachovač u záchoda:-)Ale taky jen napůl, protože už neumí splachovat polovičním množstvím vody..:-)Asi jsem to zase spletla dokupy, ten analogový a digi týden, ale..To je to mé jednoducho..Že se nezlobíš, Zdeňku??Šárka..
1/22/2012 2:28:44 AM
Nejdřív jsem si myslela, že máte u jednoho týdne špatně nastavené datum :O)a on jeden týden 2x. Jé a hlášku - kdo je dneska normální? - používám často. Myslím, že týdny nejsou normální, jsou úžasný :O)


Tags more tags

left arrowprevious day Praktická schizofrenie - moje analogové já - 14. 1. 2012