Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden opětovného zření ostrých kontur světa a zvykání si na ně - 5. 1. 2012
Share week
photo

5. 1.Thursday

photo

6. 1.Friday

photo

7. 1.Saturday

photo

8. 1.Sunday

photo

9. 1.Monday

photo

10. 1.Tuesday

photo

11. 1.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
1: První den v nových brýlích. 2: Ve škole probíhají přijímačky, a tak jdeme do kina. 3: Romeo, Julie a tma ve Weissově režii je nádherný a silný film, ale sedět vedle spolužáků z nižších ročníků je čiré utrpení. Vše jim připadá humorné. Ach, jak ti se mají. 4: Sešlost tumblerů. 5: Čekám na Patrika. 6: Nacpáváme se a přitom debatujeme o pránické stravě. 7: Patrik navrhuje procházku. Po chvíli mi začíná téct do bot a já lituju, že jsem s tím skvělým nápadem souhlasil. 8: Večeře. 9: Večír se pouštím do 1984.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/24/2012 9:44:16 PM
Šárko, vy mě pokaždé nabijete šíleným optimismem, zrovna když si říkám, že ten uplynulý týden stál za starou belu. Díky vám za to! A kuchařinku si hýčkám a hýčkat budu - ono mezi těmi dnešními mladými (:-D) aby člověk takovou pohledal. Zdeňku, co se týče Orwellovy knihy, tak s vámi naprosto souhlasím; je to nebezpečně přesné. Tuším, že na fotce máma vypráví nějakou storku ze školy, kde učí. To se vždycky rozpálí doběla.
1/24/2012 9:04:28 PM
Kniha 1984 mne bavila poprvé v roce cca 1974 a pak znovu a znovu. A je úžasná dodnes a měli bychom stále vnímat, co nám chtěl Orwell říct. Zvlášť dnes, kdy máme všichni mobily a jsou o nás data, kde právě jsme a dobrovolně na sebe vše prásknem na FB nebo i třeba tady na WoL. :-) Na páteční 7/9 bych klidně věřil, že to není živé ale plyšové. Axolotl mexický je tvor jako z jiného světa, vypadá naprosto úžasně. Výborná je nedělní Holba. A vsadil bych se, že maminka právě hovoří: "Nefoť mne pořád a poslouchej, co Ti povídám". :-)
1/24/2012 7:00:33 PM
Marné..To je výtečné!!Máte výborný vypravěčský styl, já se skvěle bavila a Pýtovi bychom se my možná taky nelíbily..Co, Kájo??:-))Všechno se mi líbí, pesani, výstava, dokonce domácí apokalypsa, ta u nás totiž bývá též:-)A koukám, že máte kuchařinku jako víno, tu si hýčkejte, Vašku!!Šárka..
1/12/2012 9:19:10 PM
Není to marné! :D


Tags more tags

next dayright arrow Týden opětovného zření ostrých kontur světa a zvykání si na ně - 5. 1. 2012