Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Tři, dva, jedna ... 2012 ... START - 1. 1. 2012
Share week
photo

1. 1.Sunday

photo

2. 1.Monday

photo

3. 1.Tuesday

photo

4. 1.Wednesday

photo

5. 1.Thursday

photo

6. 1.Friday

photo

7. 1.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Nový rok vítám opět na Emě. Pohled na Ostravská Hradčana je z celého panoramatu nejtypičtější. Je zde mnoho pozůstatků ze včerejšího Silvestra, každoročně zde tráví půlnoc spousta lidí. Cestou dolů trochu poezie a pak vyrážím pro Aniččinu mamku. Doma ji naladím na telce novou Primu Family a zavezu ji k nám na oběd. Pak ji odpoledne zase odvezu zpět a jedu do Orlové, opět naladit všechny televize u rodičů. Jsem takový televizní ladič. Tady máte tu hromadu PFek, kterou mají naši doma. Mají fakt hodně přátel. Také mají doma hodně andělů. Ještě jsem jim louhem přečistil ucpané odpady a oni mi za odměnu zapózovali před vánočním stromkem. Doma jsem si vzpomněl na láhev sektu, který jsem včera zapomněl v mražáku. To jsem ale trubka, láhev byla naštěstí statečná a vydržela to. Ovšem k pití to bude až na tří krále. :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/22/2012 11:14:03 PM
Díky všem za čas strávený s mými pindy. G: racky krmím rohlíkama. TŠ: z Černé louky je kousek na Emu.
1/21/2012 8:31:43 PM
JJ Ostrava...teď jsem tam byl téměř týden na Infothermě a opět jsem byl unešen...fajn týden...
1/19/2012 9:37:53 PM
Páni, byl jste výkonný a užitečný (ladič) hned od prvního a lahev je namražená luxusně :O) Čímpak jste krmili racky, že tenhle takhle pózoval? No a každý další den "něco", rozbitou láhev teda nezávidím, k rozšíření sbírky gratuluji, nová trouba i pračka ať fungují a ať je před vámi cokoliv náročného, tak ať to zvládnete levou zadní a můžete pokračovat ve focení.
1/19/2012 9:10:57 PM
Ostrava je region razovity - mám to tam rád, takže se na to pěkně kouká..už se zase těším do Beskyd, pěkný týden Zdeňku
1/19/2012 11:00:03 AM
Líbí se mi Vaše pohledy na Ostravu. V tomto týdnu je jich požehnaně! :-) Přeju, ať se Vám náročnější období podaří zdárně překonat a brzy u monitoru zase na shledanou.
1/17/2012 6:39:00 PM
Hanko díky za tip, do Měšce pravidelně chodím, ale když tam mají něco soudného, tak nevědí co by za to chtěli. No, ale už jsem tam pár pokladů získal. Sníh je super, chtělo by to ještě světlo, zítra možná bude. Já si to užívám i v autě, na rozdíl od Aničky, která teď moc nadšená není. Má ovšem výhodu, že když je nejhůře, tak ji kamkoliv zavezu. Lokální schůzka může být kdykoliv, je to o tom čase. Teď, když je sníh to chce vyrazit na Emu, ale chce to také světlo. Někde jsem vyšťoural, že by zítra mohlo být, zkusím si na Emu skočit ráno. Čtvrtek večer by také šel, to ovšem asi někam na Stodolní do hospůdky. Výstava - zajímavý nápad, pro mne to je něco nového, nemám zkušenost. Rád se ale zapojím, já každou novou zkušenost vítám. Pokud by zítra ráno bylo světlo, zkusím Ti zavolat.
1/17/2012 8:55:16 AM
Ahoj Zdenku, i mně si připomněl "mé mládí", kdy jsem pracovala ve Vítkovicích a když jsem ty šílené stroje viděla, taky jsem se raději držela dál (říkala jsem jim "Pavouci"), myslela jsem, že už vyhynuli... : )Když se dívám z okna, tak na nedostatek sněhu už si nemůžeme stěžovat. Kéž by vydržel tak krásně bílý!Blahopřeji k přírůstkům do sbírky (mrkni se nahoru do bazaru na Sýkoráku, tam jsou občas taky zajímavé kousky) a k troubě. Do Prahy se sice nedostaneme, jak jsem si přečetla i u Šárky, ale mohli bychom se sejít aspoň lokálně, pokud by to šlo. Bohužel, mívám volno dopoledne (což asi budu sama...), ale i ve čtvrtek k večeru. Mám návrh na výstavu Ostraváků, ale chce to poradu : ) Zdravím Aničku a všechny vaše anděly, Hanka
1/8/2012 7:54:26 PM
To jo, možná jediné štěstí pro ty, co datlují jako já:-))Že ostatní to jsou schopni přečíst správně..Popravdě, u klávesnice si připadám jak dyslektik, jinak ale psáti dovedu:-)Š.
1/8/2012 7:46:27 PM
Šárko díky a vše je jasné. Mozek to stejně nečte po písmenech. Viz následující text: V SUOIVSOLTSI S VZÝUKEMM NA CMABRIDGE UINERVTISY VLŠYO NJAVEO, ŽE NZEÁELŹÍ NA POŘDAÍ PSÍEMN VE SOLVĚ. JEDNINÁ DLEUITŽÁ VĚC JE, ABY BLYY PNVRÍ A PSOELNDÍ PÍMESNA NA SRPVÁÉNM MSTÍĚ. ZYBETK MŽUE BÝT TOTÁNLÍ SĚMS A TY TO PŘOÁD BEZ PORLBMÉU PEŘČETŠ. JE TO PROTO, ŽE LDIKSÝ MEZOK NETČE KDAŹÉ PENSÍMO, ALE SVOLO JKAO CLEEK. ZJÍAMVAÉ, ŽE ???
1/8/2012 7:24:30 PM
Jejda, já zas mám šotka na písmenkách, snad budeš vědět, co jsem chtěla napsat:-))
1/8/2012 7:23:04 PM
Každý den něco..Ať je to západ slunce, darované aparáty, či dozvuky svátků v podobě andělů..Všechno je to autentické a opravdové..Když jsem uviděla ten přepravní prostředek, já nevím, jak se přesně jmenuje, vzpomněla jsem si na léta strávená v NH, tam jich jezdilo plno a já se strašně bála přejít cestu a říkala jsem jim "Netvoři"..Baby se mi smály jak šílené:-))Gratuluju k nové trubě aq přeju mnoho kulinářských zážitků!!Jediné, co mě fakt hněte, je to pitomé počasí, fakt nelednové..Snad se umoudří, co myslíš?? Bude vůbec zima i u nás v OV??Celá republika pod sněhem a my nic..Vím, sníh- to jsou problémy a peníze, ale..Stačilo by jen tak pro oko..:-)Šárka..


next dayright arrow Tři, dva, jedna ... 2012 ... START - 1. 1. 2012