Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow běžný prázdninový týden - 5. 8. 2011
Share week
photo

5. 8.Friday

photo

6. 8.Saturday

photo

7. 8.Sunday

photo

8. 8.Monday

photo

9. 8.Tuesday

photo

10. 8.Wednesday

photo

11. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Je pátek pátého srpna a Mr. Smith je zpět. Ráno vydatná snídaně s úsměvem :) Pak samozřejmě práce - skouknout trhy zda by to něco dnes nehodilo. Ještě vyřídím pár emailů a CINK! CINK!. Co to? Á pošťačka (štíhlá blondýnka okolo 17 let - ještě že je to léto a chodí brigádnice :) Otvírám dopis a....JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! Konečně je to tady. Vstupenka na MEGASHOW SENSATION do Budapeště. Už těď se těším a doufám, že Vy budete u toho (posnažím se něco bliknout). Ještě nějaká práce na PC. Pak oběd a startuji auto .Vyrážím na pracovní pohovor do další firmy. Tento týden už jsem absolvoval 6 pohovorů a dva byly úspěšné. Avšak čím více tím lépe. Vracím se zpět. Fíha, to je rynglótů. Hurá je pokrájet a zavařit. S mamkou nám to jde od ruky.(Pozn. pro zelené aktivisty: Všechny ryngle byly utrhnuty bezbolestně a ekologicky). Skouknu ekonomické zprávy s kolegou Méďou (už jste ho mohli vidět předtím). A už je čas do hajan. Vyčistit zoubky a spát. Dobrou noc. Zítra nazdar!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/2/2011 8:51:11 AM
Když jsem viděl na WoL Váš první týden, byl jsem zde nováčkem a tak je to po tak dlouhé době příjemná vzpomínka na tu dobu! Díky za přispění dalším týdnem!


Tags more tags

next dayright arrow běžný prázdninový týden - 5. 8. 2011