Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Pokladnička v nemocnici - 6. 11. 2017
Share week
photo

6. 11.Monday

photo

7. 11.Tuesday

photo

8. 11.Wednesday

photo

9. 11.Thursday

photo

10. 11.Friday

photo

11. 11.Saturday

photo

12. 11.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Den 1. nebo možná spíš asi 275.. Malý nám delší dobu při hrách se zadýchává a je častěji nemocen. Konečně jsme dostali žádanku na RTG, takže tedy, konečně na něj jdeme. Reakce sestry z RTG: "On tam má dvoukorunu!!". Když jsme ji odvětila, že asi od března, vypadala, že omdlí. Hned letíme na centrální příjem. Už na nás čeká několik udivených doktorů, jejich výrazy sou po chvíli ještě udivenější, když zjistili, že minci má v krku od cca března. Ano!! Už tehdy jsme letěli do nemocnice a nebyl nám udělán RTG, nikdy nikdo nic neslyšel. Ostrava nás nechtěla vzít, také nevěřila co a jak. Ale po několika telefonátech, nás svezla rychlá a za chvíli po ubytování už malý šel na endoskopii. Byli jsme převezeni na OPRIP, kde bobek měl zavedenou sondu a do pátku nesměl jíst a pít, stravu dostával přes kapačku a přes tu sondu v nosánku.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

11/28/2017 9:20:24 PM
Tak už jsem slyšela i o rostoucí fazoli v nose:-) Dvoukoruna v krčku..Tak je dobře, že už to má malý za sebou, můj syn v jeho věku spolkl olověnku z rulety:-)To byly nervy..Čekali jsme poměrně dlouho..A té radosti z plného nočníčku!!:-)) To bylo jsk výhra v ruletě:-)Dnes už se tomu smějeme, ale tehdy jsem šílela.. Opatrujte tu "pokladničku" a mějte se hezky!:-)
11/27/2017 1:09:08 PM
To je šílené!!!!! Ještě že to nakonec dobře dopadlo:)


Tags more tags

next dayright arrow Pokladnička v nemocnici - 6. 11. 2017