Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Třístovka za námi, ale další WOL před námi... - 6. 8. 2017
Share week
photo

6. 8.Sunday

photo

7. 8.Monday

photo

8. 8.Tuesday

photo

9. 8.Wednesday

photo

10. 8.Thursday

photo

11. 8.Friday

photo

12. 8.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Lenička už chodi sama nakupovat. Teda jen mlsky pro sebe :) Loučení s hosty a pak k našim slavit včerejší narozeniny Leničky. Mobil si užívá. Kočka od sousedů to zkouší na Pinďu. Vlaštovky jsou stále vzácnější a tak mrtvé ptáče u stodoly mrzí o to víc. Relax v loďce. Kočičí domecek na stromě. Táto nefoť mě s tou aktovkou...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/17/2017 12:54:33 PM
Šárko, už teď se těším na fotky ze setkání s tátou. Honzo Dunkerk super, jen mě vadilo to jak se děj jednou odehrával ve dne, pak při západu slunce a nakonec v noci. Přitom to byl děj v jeden okamžik. Scéna připlouvajících civilních lodí spolu se skvělou hudbou. Husina dobrá!
8/16/2017 11:50:15 PM
Skvělý týden. A co říkáš na Dunkerk?
8/16/2017 2:29:57 PM
Vždycky když si prohlížím, jak jsi s dětmi, trošku zavzpomínám na moje dětství..Jak strašně moc jsme měly se sestrou rády tatínka..Mamka nás řezala jako žito a taťka byl úplně jiný. On na nás ale neměl tolik času, jak bychom si přály..Pracoval jako havíř na šachtě. Nikdy nás nebil, byl samá legrace, uměl postavit draka, kterého nàm všichni záviděli, naučil mě skládat vlaštovku, co opravdu lítá, uměl nejlepší kakao na světě, taky omeletu, naučil mě řezat a štípat dřevo, jezdil s nàmi na saních na velkém kopci, kam jsme samy nesměly..A naučil mě fotit:-))) Prostě musím taťku co nejdřív vidět:-)))


Tags more tags

next dayright arrow Třístovka za námi, ale další WOL před námi... - 6. 8. 2017