Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Tak jsem to zas "dala" - 25. 6. 2017
Share week
photo

25. 6.Sunday

photo

26. 6.Monday

photo

27. 6.Tuesday

photo

28. 6.Wednesday

photo

29. 6.Thursday

photo

30. 6.Friday

photo

1. 7.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jen si tak fotit..Nemyslet..Na nic..Jo, ale pak dohánět měsíční skluz!:-)Jen z fotek hádám, jak mi bylo a co se dělo:-) Bylo hezky, teda ráno..Lucka naškrabala plný hrnec brambor k obědu..A pak jsme byly koupit nějaké to šatstvo..Opožděná gratulace Honzovi k svátku:-)Máme Tě rádi! Venku je krásné léto..Léto na dece, mé dětství, milovala jsem naše hry na dece za domem..Je fajn, že něco se nemění..Jack uvázaný u Babylónie..Tak hrozně nesnáší všecky psy, že rychle mizím s Rexem v domě, aby ten panelák Jack neodvlekl, až začne zuřit..Večer po ulici Aviatiků, jediný aviatik široko daleko má celej svět tak nějak "na háku":-)Večer začíná pršet, chytám kapky na jazyk, tohle jsme taky dělaly, když jsme byly malé:-) Venku padají slzy a já musím ještě na pět dnů do práce..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/1/2017 11:37:48 AM
...a dala jsi to moc pěkně...gratulace Lucce, to je úspěch...a všichni si to tam na Hamrech užijte, jestli pojedu kolem, tak zajdu pozdravit...:-)


Tags more tags

next dayright arrow Tak jsem to zas "dala" - 25. 6. 2017