Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 14th week - 5. 6. 2017
Share week
photo

31. 5.Wednesday

photo

1. 6.Thursday

photo

2. 6.Friday

photo

3. 6.Saturday

photo

4. 6.Sunday

photo

5. 6.Monday

photo

6. 6.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jedu do Kujav na výlet, odvézt bazén a přivítal mě hlídací pes, který byl spíše vítacím. :D Potom se vracím do Ostravy a po cvičení se potkávám s Romčou a Alešem a jdeme do kavárny Čauky Mňauky, kde jsou samé kočičky. Vyzkoušeli jsme báječné domácí limonády: Okurkovou a Třešňovou Coca Colu. Romča nafotila hromadu fotek. Potom si jdeme si koupit papání a já tortillu jím až na večeři, ale byla neskutečná.. Zastavujeme se i v Pivním obchodě, kde je tolik druhů piva, že by se ze mě musel stát alkoholik a pila bych až do konce života, abych vše vyzkoušela :D
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/19/2017 8:54:42 PM
Kecka je mici z útulku. Byla taková zanedbaná a miminko, tak jsme si ji vzali. Pořád plakala a nakonec z ní je upovídaná slečna, která odpoví na cokoli co se jí řekne a vždycky všechny vítá a chodí naproti,i když se odejde kamkoli z domu. A pořád hezčí než Žíravina Alžbětka, jak jí říkali v útulku...na Kecku slyší na míle daleko :)
8/11/2017 7:55:09 PM
Pěkný týden, až na tu restaurační zkušenost teda:-) Líbí se mi Kecka, docela by mě zajímalo, jak k tomu jménu přišla:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 14th week - 5. 6. 2017