Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Jak se dostavěl sen - 9. 3. 2017
Share week
photo

9. 3.Thursday

photo

10. 3.Friday

photo

11. 3.Saturday

photo

12. 3.Sunday

photo

13. 3.Monday

photo

14. 3.Tuesday

photo

15. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) V práci (2) Jídlo (3) Hela zařizuje (4) Zapomněl jsem koupit noviny. V trafice zavřeno, přesto trafikant neváhal rozvázat remitendu a jedny mi prodat. Potěšilo mě to (5) Pokračuji v balení (6) Hela má kuchyň skoro hotovou (7) Počet balíků roste (8) Pouštíme si druhý díl o panu Formanovi (9) Můj nejoblíbenější hráč překonal bájnou hranici 30 00 bodů, jako první Evropan. Před ním je už jen pět hráčů. Je to hrající legenda.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/26/2017 12:01:03 PM
Splněný sen...prožívám to s vámi a přemýšlím...jsou v životě taková dobrodružná období, na která se potom hezky vzpomíná...Žijte tam spokojeně a šťastně, vy oba máte tyto vlastnosti v sobě a v tomto novém krásném prostředí se to ještě zúročí...zdravím a jsem s vámi, Pepík...
3/25/2017 12:06:38 PM
Hlavně ať se Vám dobře bydlí a jste tam šťastní:-) Pobavily mě ty staré brejle, všecko bylo takové festovnější a pořádné..Ahoj, zdravím Helenku i Tebe, Jirko! Š.
3/24/2017 8:04:29 AM
Jirko, v této chvíli už máte stěhování za sebou, tak doufám že vše dobře dopadlo a přeji, ať se vám na Dubině dobře bydlí … jo a zdokumentoval jsi vše v tomto týdnu naprosto perfektně.
3/24/2017 8:04:12 AM
Já si znovu uvědomuji tu krásnou vlastnost WoL o sdílení okamžiků … zajímá mne jak probíhá stěhování a oba nemáme čas se setkat … což je sice ostudné, ale pochopitelné. A já to teď tady všechno mám jako na talíři a s napětím sleduji, jak to probíhá. Zdá se, že se vše přiměřeně daří a nový byt vypadá velmi dobře a mám radost. Potěšily mne některé artefakty, třeba cena charty :-), prohlížíš si zabíjačku (na pětce je bublinková folie, žejo … co jiného u stěhování), krb … je mi smutno za vás, fotka na ne/2 … ta je přece z naší předsvatební schůzky v minikině … mám rád, když si mohu před focením objekty nakoukat :-), máte plus, že si při tom všem najdete čas na televizi, film … já když jsem v takové zápřahu, tak většinou končím práci upadnutím do bezvědomí, umísťování nábytku … tuhle fázi mám rád, to se člověk těší, a to nalézání starých drobností …


Tags more tags

next dayright arrow Jak se dostavěl sen - 9. 3. 2017