Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow V krajině dvou a více Sluncí - 4. 12. 2016
Share week
photo

4. 12.Sunday

photo

5. 12.Monday

photo

6. 12.Tuesday

photo

7. 12.Wednesday

photo

8. 12.Thursday

photo

9. 12.Friday

photo

10. 12.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Pozor, vyletí první ranní ptáček!A odstartuje další týden mého života, který byl opravdu krušný..Posuďte sami..V krajině dvou Sluncí žiju..A nebo možná i více Sluncí..Honza hraje naposledy Radimu Hladíkovi jeho skladbu Slunečný hrob" a trochu nás mrazí..V sobotu jsme na srazu hráli taky a druhý den už nás Radim Hladík poslouchá tam někde nahoře..Je nám to moc líto..Jdeme nakupovat.. Cereálie byly "obohaceny" "pičičindami" ve tvaru zviřátek a mé děti nikdy nezklamou:-))Eda je nemocinkaný a nosí vlňáky od babičky..Prostě to je život, nemilosrdně bere co je nám drahé...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

12/19/2016 10:17:16 PM
Ježiš, mňááám, dala bych si buchtičky s krémem ze školky/školy! :) Ta hádka s vedoucí musela být nemilá a všem někdy rupnou nervi, takže chápu i ten nátlak a pak výbuch nervů z Tvé strany. Taky mám zakázané fotit v práci do WoL nějaké věci, ale né úplně, no... Uvidíš, že sa brzy usmíříte. Je to ale hnus takhle před Vánocemi, kdy by na seba měli být všichni hodní... A jak řek Zdeněk, svatbu si zvládla, zvládneš všecko! :) Máš to pěkné na poprvé a taky s amusím přiznat, že kdykoliv svatbu fotím, tak mi taky ukápne slza dojetí. :)
12/18/2016 10:28:12 PM
Šárko, svatbu jsi zvládla a zvládneš všechno … v práci dnes nemůže fotit kde kdo a tak to nějak řeší a ty to také vyřešíš … já sice fotit mohu, ale zase nemám moc co … sedím celý den za počítačem a rejdím myší a datluji do klávesnice … méně fotogenickou činnost si skoro nedovedu představit … nemluvě o tom, že z toho mám záda a páteř v hajzlu … jo … až mne budou řešit na patologii, to budou snímky … a týden máš standardně skvělý …
12/18/2016 9:42:05 PM
Šárka, viem čo prežívaš (vedela by som ti rozprávať) - vyčistili ste si "vzduch" a budete pokračovať ďalej, verím, že aj zákaz nebude až tak navážno...držím moc palce!
12/18/2016 8:20:26 PM
Šárko, To zvládneš ! Tak jako tu svatbu. Také nemůžu fotit v práci. Do práce, z práce, rodinka, Rexík, ... Měj se hezky.
12/18/2016 1:05:27 PM
To mě mrzí ... taky nesnáším hádky. Snad se to urovná. Věřím, že ty si s tím poradíš a něco vymyslíš, jak ten zákaz obejít nebo to udělat tak, abys fotila dál. Uvidíš, dobře to dopadne. Svatba se ti povedla (taky bych byla nervózní jako pes).


Tags more tags

next dayright arrow V krajině dvou a více Sluncí - 4. 12. 2016