Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Taliansko - 19. 8. 2016
Share week
photo

19. 8.Friday

photo

20. 8.Saturday

photo

21. 8.Sunday

photo

22. 8.Monday

photo

23. 8.Tuesday

photo

24. 8.Wednesday

photo

25. 8.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Od rána sme sa balili. S Dominikom sme odbehli natankovať a povysávať auto. Poobede prišla Ajka s Majom. My sme šli k Romanovi a Veronike. Deti sa pohrali, ja som oddychoval a večer o desiatej sme všetci vyrazili na dovolenku k Jadranskému moru. Od rána sme sa balili. S Dominikom sme odbehli natankovať a povysávať auto. Poobede prišla Ajka s Majom. My sme šli k Romanovi a Veronike. Deti sa pohrali, ja som oddychoval a večer o desiatej sme všetci vyrazili na dovolenku k Jadranskému moru.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/22/2016 9:13:23 PM
Sešlo se vás hodně, to musela být super dovolená :)
9/22/2016 11:42:40 AM
Třicet osm lidí ? Tak to je na autobus. Ne5 :-). Déšť u moře v Řecku jsem zažil jen jednou na Ostrově Thassos (v noci), říká se mu zelený ostrov a voda je pitná a nemuseli jsme kupovat balenou. Proto také volíme Řecko, protože dobré počasí je tutovka :-) . Chioggia, vypadá to tam hezky (vygooglil jsem si to). Benátky jsou pro mě nostalgie. "Zavretý bar pri pláži" :-). Když je partyja, tak je vždycky fajn :-)


Tags more tags

next dayright arrow Taliansko - 19. 8. 2016