Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Guitalele:-) - 5. 6. 2016
Share week
photo

5. 6.Sunday

photo

6. 6.Monday

photo

7. 6.Tuesday

photo

8. 6.Wednesday

photo

9. 6.Thursday

photo

10. 6.Friday

photo

11. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Totálně vražedně zavánějící pračka, peru věci z Fatry, raději dříve, než později:-))Jiní už vypráno mají, přímo pohádkově:-)Dnes jsou děti v jistých věcech napřed, všimněte si gesta, které chlapec na houpačce ukazuje..Já si ho totiž všimla, až když jsem fotku dávala do výběru tohoto dne:-)Některé věci se ale nezměnily, například holčičí tajemství, snad mě nezmerčily, já jejich tajemství neprozradím:-) Po obědě se zatáhlo a pak..Se zas roztáhlo:-)A my jedeme opět do Karoliny, tentokrát už i s Luckou, které jsem pořídila milované Gitalele, moc ho chtěla a Honza jí zas slíbil, že si na ni udělá čas a naučí ji to, co už umí na kytaru on..Myslím, že naši rodinu čekají zajímavé chvilky:-))Strouhám jablka na šátečky..A už to začíná..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/21/2016 12:34:08 AM
Krásne maky! Muzicírovanie musí rozveseliť celý dom :) je to super, rada som počúvala dcéru keď trénovala na flaute a priečna bola pre mňa TOP :) dnes už počúvam len malého suseda.
6/14/2016 11:02:02 AM
Ne4, ne9, st4. Vlčí máky mám taky ráda. Lucky zvířáci jsou skvělí. Guitalele bych chtěla vyzkoušet :-) Fajn týden.


Tags more tags

next dayright arrow Guitalele:-) - 5. 6. 2016