Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Na Hromnice o rok více - 28. 1. 2016
Share week
photo

28. 1.Thursday

photo

29. 1.Friday

photo

30. 1.Saturday

photo

31. 1.Sunday

photo

1. 2.Monday

photo

2. 2.Tuesday

photo

3. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Ranní zimnní rituál (3) Už vím, jak se zapalují lýtka :-) (4) Máme firemní akci, některé kolegy vidím poprvé (7) Znáte baladu o Emile Zole ? "Emile ! Žole še či odlepuje" :-) (9) Čekám na poslední tramvaj
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/15/2016 8:13:20 AM
Jirko, všetko najlepšie...účes pre nevestu je super - bude mať nádhernú nevestu :) to bude ešte plánovania ...
2/11/2016 8:02:39 AM
Oj, bowling som dlho nehrala. Ale už vieme, že na vianočnom večierku bowling hrať budeme. Boli doby, kedy som si chcela nechať vyrobiť svoju bowlingovú guľu. A week plný basketbalu, :-). Taroky nesmú chýbať. Tiež som lepila českú dialničnú známku, na Slovensku nám to "uľahčili" a lepiť nemusíme.
2/10/2016 8:37:35 PM
Luky, ta jídelna je 100m od Domu umění na kolejní ulici č.2. Do Prahy zatím jedeme, zaleží na tom, jak to bude s mámou. Jedeme v 12:45, abychom se stihli ještě ubytovat. Spurs jsou pro mě vždy největší soupeř Mavericks, přesto je mám moc rád, to se týká i Bulls. S ostatními týmy je to tak, že mám své oblíbené hráče. Ohledně Kobeho máš pravdu, škoda, že se Shaqem nevydrželi vycházet déle, ale to ještě nosil osmičku na dresu. Zdeňku, asi ano. Tak jsem seděl u sklenky sám :-(.
2/10/2016 3:57:43 PM
Škoda že Ti nevyšel také ples … měl bys ty narozeniny obzvlášť vydařené … a ano … je to kolikrát překvapení, co všechno je ve foťáku ze včerejší akce … kurnik … já mám ještě starou známku …
2/10/2016 11:24:06 AM
herdek jsem se nějak rozepsal...Přemo myslím, že Kobeho ani moc škoda nebude. Myslím, že mu Lakers dopřáli rok navíc, kde doufají v dobrou pozici na draftu. Jinak je Kobe letos koule na noze. Tým se kolem něj už postavit nedá, ale těžko mu nechat jinou roli než leadra a první volbu útoku. Lakers čeká horké léto, uvidíme, koho seženou a jaký tým dají dohromady, potenciál mají, ale hra stojí na odcházejí star, která bere minuty potenciálním hvězdám... Kobe si užil, právem je jeden z nej hráčů historie. Jeden z prvních přišel přímo ze SŠ (myslím, že stejný rok takto přišel do ligy i Garnett). Ale od zranění achilovky už to není ten stejný Kobe, byť občas ukáže, co v něm bylo dřív... škoda, že se nedokázal podřídit týmu a museli vybrat, jestli odejde on nebo Shaq. Mohl mít o pár titulů víc, ale naříkat rozhodně nemusí ;)
2/10/2016 11:18:26 AM
čt1 - to máme úplně stejný rituálek ;)...a kde to máte tu akci, to je jak závodní jídlena, ale nějaká vytuněná...so6 - slušnej oddíl! ;) ne - jak nejsi na fb, tak se Tě špatně oslovuje...takže v pátek jedeš? a vlakem v kolik Šárka a Eda jedou 13:22, Bára ještě úplně neví a já vlastně taky ne, těch 13:22 je na jednu stranu pozdě, na druhou brzo...jak to máš Ty?...ne6 - autor má evidentně problém...čt - dlouhodobě závidím, jj, fotak člověku ráno připomene, že ten večírek stál za to...a občas taky, že bylo lepší jít domů dřív...Lakers je letos fakt těžké fandit, ale to třeba Chicagu snad ještě víc...každopádně se legenda loučí rozumně, ještě to pořád není úplné dno, ale roky se hlásí... moje hvězda z největších Tim Duncan odchází nenápadněji, myslím, že by ještě aspoň jednu placku rád přidal, našlápnuto mají slušně, moc se těším na finále konference proti GSW, cokoli jiného než toto by bylo obrovské překvapení. Podobně na výchdě, kde letos sice LeBron hodně ubral ze svého kralování...
2/8/2016 8:25:34 AM
Čím víc se Bryant blíží k svému konci, tím líp hraje. Bude ho škoda..
2/7/2016 11:57:28 AM
Díky, pozdrav jsem vyřídil. A myslím, že nějaké další krásné boty seženeš :-).
2/7/2016 11:30:36 AM
Jirko super týždeň...bože ja sotak dlho nehrala bowling...musím to napraviť...pozdravujem Katku a tie krásne riflove boty,čo sa jej páčili sa mi už rozpadli..str/9 myslím, že Eda by mohol lektorovať:)


next dayright arrow Na Hromnice o rok více - 28. 1. 2016