Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Weekovské obyčeje - 5. 1. 2016
Share week
photo

5. 1.Tuesday

photo

6. 1.Wednesday

photo

7. 1.Thursday

photo

8. 1.Friday

photo

9. 1.Saturday

photo

10. 1.Sunday

photo

11. 1.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Můj druhý týden začíná na bodu mrazu. Jak je chladno na Barrandově, tak mě polil studený pot při čtení otázek v testu z Teoretických konceptů žurnalistiky. Pachuť nad svými vědomostmi vylepší jen jediná kombinace - dobré jídlo a ona :) Po těchto slastech potěším i chuťové pohárky svého vnitřního filmového fanouška. Stejně ale doufám, že se před DiCapriem v krvi doplazí pro Oscara znovu Redmayne. Je čas odházet sníh, namazat záda a vyrazit do roboty. Na IMAXu už mám o poznání lepší náladu, i když spánkový deficit ze mě dělá spíše kandidáta na urgentní léčbu. Večer si po dlouhé době zvážím CK dole na baru a po půl jedné spěchám svým malotraktorem tam, kde je mi v těchto dnech úplně nejlépe :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/13/2016 12:01:11 PM
Díky Zdeňku za přivítání .) Jen nechme mozek běžet na plné obrátky, mnohdy z toho vykvete něco mimořádného :)
1/19/2016 11:33:39 PM
Pěkně vítám na WoL … ačkoliv už ve druhém týdnu … zde mne zaujaly popisy dne … respektive jejich rytmus … nějak se mi vybavily Hrabalovy Taneční hodiny, ale vlastně ani nevím proč … mozek je zvláštní orgán …


Tags more tags

next dayright arrow Weekovské obyčeje - 5. 1. 2016