Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 207. Ostravské WoLoviny - 4. 12. 2015
Share week
photo

4. 12.Friday

photo

5. 12.Saturday

photo

6. 12.Sunday

photo

7. 12.Monday

photo

8. 12.Tuesday

photo

9. 12.Wednesday

photo

10. 12.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Slovensky
Na Ostravské Woloviny vyrážame v predstihu. Berieme aj Cvrčka a aha ako sa to oplatilo :-) Dáme si vlakové sushi a už sme v Ostrave. Ubytujeme sa, dáme si zaslúžený odpočinok medzi dvoma siestami a vyrážame na punč. Stretávame sa so skalnými wolákmi a je nám dobre...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/6/2016 7:44:51 PM
Týden jakoby ho "psal sám život"..Krásné vzpomínání na Woloviny a pak bolestná událost v rodině..A všecko se to míchá..I pocity a prožitky jsou smíšené a já doufám, že bolest ze ztráty milovaného strýce vystřídají hezké vzpomínky na něj..Lubo, zdravím Vás všechny a přeju do dalšího roku jen to dobré a buďte všichni zdrávi! Š.
1/6/2016 12:00:29 PM
Ľubo, to je nádherná vzpomínka na WoLoviny … no jasně … jeli jste RegioJetem .. já jedu koncem týdne do Prahy a už se na sushi těším … dělají ho moc dobře … jasně příště na tři dny a méně odpočinku a více abshintu … :-) … i závěr v Carusu byl super … Pepa s Lenkou hráli a zpívali (jak jinak než skvěle) do dvou hodin ... nojo … některé věci nejdou rozpustit v ničem … ale to je v pořádku … kdo zůstane v něčím srdci, je tady napořád … máš skvělou rodinu, pozdrav ji … a firemní kapustnica je super tradice … moc se mi tady líbilo, navzdory velkému smutku … i ten patří k životu … kdoví kolik zůstane smutných lidí po nás … kdo ví, jestli po nás ani pes neštěkne … snad ne …
1/6/2016 8:02:28 AM
Cestovaní s Cvrčkem se oplatí :-))). Nebuď troškař. Přístě zkuste čtyři dny :-) Út8, také jsem ji nedávno pořídil do sbírky. Doufám, že ji nebudeme muset otevírat za takových smutných okolností jak vy :-(. Vše nejleší do nového roku 2016, hlavně zdravíčko !


Tags more tags

next dayright arrow 207. Ostravské WoLoviny - 4. 12. 2015