Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Doma - 4. 9. 2015
Share week
photo

4. 9.Friday

photo

5. 9.Saturday

photo

6. 9.Sunday

photo

7. 9.Monday

photo

8. 9.Tuesday

photo

9. 9.Wednesday

photo

10. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Ráno som našiel v umývačke nerozpustenú tabletu. Dominik šiel do škôlky a ja do práce. Ľubovi prišiel nový foťák. Na synagóge skúšali napodobniť pôvodnú vonkajšiu omietku. Z práce som šiel po Dominika do škôlky a potom sme sa s Ľudkou vymenili. Samuelovi už dávajú lieky do ruky. Večer sme šli s Dominikom na prechádzku. Zašli sme na pivo na našu obľúbenú terasu. Ráno som našiel v umývačke nerozpustenú tabletu. Dominik šiel do škôlky a ja do práce. Ľubovi prišiel nový foťák. Na synagóge skúšali napodobniť pôvodnú vonkajšiu omietku. Z práce som šiel po Dominika do škôlky a potom sme sa s Ľudkou vymenili. Samuelovi už dávajú lieky do ruky. Večer sme šli s Dominikom na prechádzku. Zašli sme na pivo na našu obľúbenú terasu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2015 6:23:30 PM
@Janka: Zajtra ju naposledy pootvoria a niekedy v druhej polovici budúceho roka by mala byť hotová a otvorená oficiálne. Nórske fondy tomu veľmi pomohli.
@Mášenka: Aj Ľudke sa páči, dala si ju ako cover na facebooku :)
9/23/2015 2:15:48 PM
Čtvrteční jedničku zbožňuju...
9/23/2015 10:42:03 AM
Je bezva, že už jste zase spolu doma:) Jak dlouho bude ještě ta oprava synagogy trvat?


Tags more tags

next dayright arrow Doma - 4. 9. 2015