Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Nepovedenej.. - 7. 6. 2015
Share week
photo

7. 6.Sunday

photo

8. 6.Monday

photo

9. 6.Tuesday

photo

10. 6.Wednesday

photo

11. 6.Thursday

photo

12. 6.Friday

photo

13. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Původně jsem týden chtěla nafotit černobíle, jen tak..Jenže občas se to nějak zvrtne a přijde do toho člověku změna..Změna nálady, třebas ani ne autorovy..Takže tenhle nevydařený týden je dílem nejen mým, ale i nálad mých a mého okolí..Slunce už se dere, aby odstartovalo další den..Nad sídlištěm kdosi dělá kříž..Eda se šklebí, při holení vždy, ale pro mně extra na fotku:-)V koupelně uklízím..Ale pavoučka nevyženu..Vždycky se do rožku vrací..Potkali jsme venku za domem s Rexíkem Bernardýna, to se nám nestává:-))Tráva je megavysoká a krásná..Už si na ni zvykám..Laškujeme:-))Kvetou jasmíny a voní..Kvetení jo, ale vůni nedokážu zprostředkovat, škoda..Večer klasika s Belmondem, a sice Strach nad městem..Nad Hrabůvkou dnes tedy jen ten kříž, naštěstí..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/20/2015 11:42:08 PM
Moc ráda čtu a procházím Tvé týdny. :) I když je takový smíšený, má hodně historek a pěkných fotek. Ředkvičková TOP! :)
6/16/2015 9:09:22 AM
Šárko, wolácky je to moc povedený týden. Na to ostatní držím pěsti, ať se vše vyřeší k Tvé spokojenosti ; )
6/16/2015 9:03:53 AM
O co víc byl nepovedený týden, o to víc se povedly fotky;-) A to že se tenhle nepovedl, nevadí, povede se jiný;-)
6/15/2015 9:05:10 PM
Možná to tak vidím jen já, ale tento jistý druh ,,melancholie,, se definitivně odrazil v obrazech, hezky jsi to ze sebe vyplivla :-) V týdnu jsem se vracela, abych vypíchla své oblíbené snímky, ale nakonec jich je až moc, tak jen podotknu, že ÚT 4 je skvělá!...Kdyby Ti to bylo jedno, tak tě to netrápí, to je jisté. Člověk je neustále překvapován znovu a znovu... Možná o tom to všechno je. Ne o tom, co nás potká,, ale jak se s tím vyrovnáme. Jsem si jistá, že v příštím týdnu už bude všecko zase dobré :-) ..ale i jsem se tu zasmála, třeba při pohledu na mafiánské potomstvo a Eda s kapesníkem na hlavě taky pobavil :-) Takže jak říkám já: do bojaaaaa :-) Díky.
6/15/2015 7:12:56 PM
Šári, i když to stojí za hovno, umíš to perfektně zachytit a předat, až mě to mrzí za Tebe ten Tvůj blbý týden... Doufám, že už je líp :))) Já jsem na tom s tou náladou nějak podobně, takže se mi ani nechce fotit...tak obdivuju, že Ty to dáváš. Budu se těšit zase na další Tvůj týden snad už optimističtější :) Zdravím Edu. Měj se a netrap se :)


Tags more tags

next dayright arrow Nepovedenej.. - 7. 6. 2015