Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Devátý - smutný - 12. 5. 2015
Share week
photo

12. 5.Tuesday

photo

13. 5.Wednesday

photo

14. 5.Thursday

photo

15. 5.Friday

photo

16. 5.Saturday

photo

17. 5.Sunday

photo

18. 5.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
ranní venčení oškubané Petrušky... stavíme se v drogerii... děti jdou do školy... projížďka po LVA - lovecký zámeček... samorost... takové má Markétka krásné samolepky v pokoji... mamka upekla závin... večer zase agnis... pak zkouknout televizi...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/27/2015 5:47:56 PM
Šárko, díky moc za pozitivní slova. Už jsme zase o kus dál, jen to nějak nestíhám dodělat. Markétka už je na světě a máme i nového psího člena rodiny. Jen se k tomu musím propracovat, abych ty týdny dodělala :-). Btw. tvé týdny jsou super, máš skvělé oko, baví mě. Doufám, že se k takové lehkosti ve focení taky časem propracuju :-)
6/27/2015 12:21:05 PM
U Tebe to, Petro, vypadá přímo jako učebnicový příklad koloběhu života..Umřel milovaný člen rodiny, psí dědoušek, a brzo se Ti narodí Markétka..Vím, že to bolí, ale tohle je prostě to nejpřirozenjší na světě..A nic se s tím nedá dělat, jen se s tím vším smířit, přijmout to a jít dál..A Ty se máš sakriš na co těšit! Budeš přece maminka a to je to nejhezčí v životě!:-))Přeju krásné dny příští a brzo se těším na desátý týden!:-)Ahoj, holky! Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow Devátý - smutný - 12. 5. 2015