Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 55- láska je len evolučná finta - 1. 4. 2015
Share week
photo

1. 4.Wednesday

photo

2. 4.Thursday

photo

3. 4.Friday

photo

4. 4.Saturday

photo

5. 4.Sunday

photo

6. 4.Monday

photo

7. 4.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
S názvom weeku nesúhlasím, ale sa mi páči...:))Po 20 rokoch si užívam 3. deň PN-ky (bola som v "opravovni nôh"). Deň bez práce v práci strávim kontrolami u lekárov a presunmi cez preplnené mesto... Posilním sa posledným bonbónom z lásky (občas je fajn mať deti)... Výpadovka okolo Slovnaftu je spomalená aj normálne, ale dnes, keď nastal (takmer) koniec sveta, mi trvalo 12 km vyše hodiny... Ale aspoň sa mi fotilo dobre a bezpečne... Na 6 je nová Taxislužba z piatej "b"..:)) S názvom weeku nesúhlasím, ale sa mi páči...:))Po 20 rokoch si užívam 3. deň PN-ky (bola som v "opravovni nôh"). Deň bez práce v práci strávim kontrolami u lekárov a presunmi cez preplnené mesto... Posilním sa posledným bonbónom z lásky (občas je fajn mať deti)... Výpadovka okolo Slovnaftu je spomalená aj normálne, ale dnes, keď nastal (takmer) koniec sveta, mi trvalo 12 km vyše hodiny... Ale aspoň sa mi fotilo dobre a bezpečne... Na 6 je nová Taxislužba z piatej "b"..:))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/21/2015 2:02:02 PM
Další týden, který mi málem utekl. Že se kradou i včely, tak tomu bych nevěřil. Líbily se mi St9, Pá8, So1, So6 (další duše, paráda !), Po3, Po6 :-), Po9. Vypadá to, že budu muset začít shánět to razítko :-). Měj se hezky!
4/21/2015 9:14:11 AM
Oli, velmi sa mi páči fotka zo stredy 9. Ta je parádna. Nemôžem sa na ňu vynadívať. Tá nová kaviareň v Podhradí vyzerá veľmi dobre. Oli? Čo ten požiar? To je teda hustéé. Tak to bolo šťastie, že si bola doma. Fotky zo soboty su krásne. Nedeľa tiež krásna, až teda na ten vykradnutý voz. To sú barbari.... :-(.
4/20/2015 12:03:28 PM
Ďakujem všetkým za návštevu a komenty... Podobnú skúsenosť s požiarom od zväčšovacieho zrkadla, lupy,vázy alebo zrkadla má prekvapivo viac wolákov, ktorí sa mi po zverejnení weeku ozvali (František poslal aj foto), aj z okruhu mojich ďalších známych... Šárko a Pepo, dúfam, že nezasiahnu nejaké nepredvídateľné okolnosti a naozaj sa uvidíme...:)) Zdeňku, tých taxíkov je v BA plno...a z Autosalónu mám aj fotku s krásnymi "príslušnicami" (správny ženský rod od príslušník je asi príslušníčka ale uvedený tvar sa mi páči viac..:)
4/20/2015 9:39:48 AM
Nechápu proč někdo někomu krade včely??? Lidi už neví co by kradli. Je to smutné. Ale tvůj týden je krásný a se štěstím (ještě že jsi byla doma:) ).
4/20/2015 8:07:30 AM
:-)
4/19/2015 6:40:51 PM
Oli, na tvé týdny se vždy těším, je to samá lahůdečka. teď mě dostalo hlavně pondělí - 3 a 6 a vlastně ještě spousta dalších...
4/19/2015 10:55:43 AM
...nebo také DOČASNÉ POMINUTÍ MYSLI...ani já s tím nesouhlasím, ale používám to, když se mne tisíckrát mnozí ptají, proč že jsem odešel z Jižních Čech do Havířova...//s tím požárem mi fakt zatrnulo a už jsem tu velkou lupu odsunul do bezpečné vzdálenosti od okna...sice už mi nebude tak po ruce, ale díky za varování...Takže tak: prostě tvé týdny jsou nejen krásné a zajímavé, ale i poučné...:-)...a jestli se ve Slupi konečně potkáme, tak se mně můžeš zeptat, proč jsem se přemístil z jihu na ostravsko...no přece proto, abych tady potkal nové skvělé lidi, mezi nimi i Tebe...:-)
4/19/2015 9:05:41 AM
Dramatický pátek s dobrým koncem.....Moc Tě Oli zdravím přeji už jen klidné dny....ahoj Mirka
4/19/2015 8:45:43 AM
Taxi z V.B :-))) … no, vždyť je Apríl … ta trojka tomu také odpovídá … ve čtvrtek Ti to v mexickém fakt sluší a skvělá je také pětka … v pátek by Ti to v mikině určitě také slušelo … co si ti „mladí“ myslí? … možná jsme ve skutečnosti mladší než oni … výborná je páteční odrazovka na osmičce … školní sobota … super … redakce je vděčná za každou novou dušičku … a hele, ty dušičky na trojce přece znám … sedmička je výborná … ta radost v oku, že svět je barevný … vykradená maringotka :-( … mám vždy děsný pocit bezmoci, když tahle svinstva těm sviním (a to urážím svině) projdou … organizovaný zločin … se vším … a ti naši „nahoře“ se starají o vlastní panděra … jsem rozzloben … ale ne tolik, abych nepodumal nad nedělní osmičkou … není to špatně? … co se dá dělat s odpadlou ženskou? :-))) … pondělní rum vypadá fakt zajímavě … a to srdíčko na obloze … a Sandře paruky sluší … a už je pracovní den … logo je skvělé a ode mne máš podpis jistý … moc se mi tady líbilo … možná finta, ale krásná …
4/18/2015 9:20:32 PM
St7 pěkná bouřka. Pá... no to jste měli štěstí. So1 takové můžu. Po9 :) Pěkný týden.
4/13/2015 11:08:43 PM
Týden je plný pěkných obrázků jako vždy. Z brněnské soboty mne zaujaly nejvíc sobotní 4 a 6. Týdny všech wolařů, kteří fotí dokumentárně a při tom krásněpoetickyumělecky se mi prohlížejí nejlépe. Pití těch nejlepších rumů, je vždy zážitek. Ten rum musel být hodně kvalitní!
4/13/2015 9:59:09 PM
Je mi hrozně líto těch ukradených včeliček..Skorovyhořet dík zrcadlu, tak koho by to napadlo, že? Oli, hezký týden a hlavně dobrá zpráva, že budeš na setkání Wol:-)To se nejspíš uvidíme!!Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 55- láska je len evolučná finta - 1. 4. 2015