Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 73. A znova na bojiště! - 30. 12. 2014
Share week
photo

30. 12.Tuesday

photo

31. 12.Wednesday

photo

1. 1.Thursday

photo

2. 1.Friday

photo

3. 1.Saturday

photo

4. 1.Sunday

photo

5. 1.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dneska k dědovi, předpřípitek proběhl, rádio už má zapnutý. Doma jsem našla malé nevyvinuté rajčátko, zapadlo mi mezi toustovač a sodastream :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/13/2015 11:09:01 PM
Silvestr v práci … nojo, je spousta profesí ve kterých svátek není svátek … ta Tvá je užitečná a potřebná … buď na to hrdá … (já vím … (moje máma byla celý život zdravotní sestra)) … ruské šampáňo neni jen ledajaké … to je Igristoje (ono se k nám praktický jiné ruské nevozí) a je opravdu velmi dobré … Katko, líbilo se mi tady … tak ať ten další rok je v pohodě …
1/13/2015 4:00:35 PM
Tak ať se ten rok více než vydaří, Kačábko! Co se týče těch studií, tak Honza je na soc. službách a taky se nestačím divit, jské krávoviny se musí učit! Je dobré vědět, kolik stojí krevní konzerva, neměla jsem o tom žádnou představu.. Byla jsem několikrát dát plazmu a krev, tak aspoň vím, zač je to:-)Já teda grátis:-)Atomovka u Tebe doma⁉Tak u nás to bývá denně:-)na60 m bytu 4 lidi a pes:-)to je pak jasné, jak to asi vypadá:-)No a při úklidu pak nutno počítat i se ztrátami(koflíček apod.)Ale jestli je to jediná ztráta, je to dobrý! Drž se, pilně studuj a já Ti budu i nadále držet pěsti!Ahoj, Šárka..


Tags more tags

next dayright arrow 73. A znova na bojiště! - 30. 12. 2014